UFC-chefen hotar illegala streamers med fängelse: “Ni kommer att bli krossade!”

✔ Dana White går loss på kritikerna: "Ni gnäller om att fighters inte tjänar tillräckligt med pengar!?"

UFC-chefen Dana White har länge varit på krigsstigen när det kommer till folk som streamar UFC-galor illegalt. Nu säger dock White att han har övertaget! I en intervju med GQ öppnade UFC-chefen upp om sina problem med folk som inte betalar för att se galorna – och vad han gör för att förhindra det.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Jag bryr mig, din dumskalle, svarade Dana White till en användare som frågade varför han bryr sig så mycket om illegala streams. Det är så vi alla tjänar våra pengar. Ni gnäller om att fighters inte tjänar tillräckligt med pengar!? De får en del av pay-per-view-intäkterna!

UFC-löner har varit ett av de hetaste samtalsämnena de senaste åren och White hävdar att de som piratkopierar deras galor underminerar fighterns förmåga att tjäna pengar. White sa att både han och UFC ser väldigt allvarligt på problemet och tog tillfället i akt att skicka ett hotfullt meddelande till dem som ägnar sig åt denna illegala aktivitet.

– Människor som stjäl, de stjäl från oss och från [fighters], fortsatte Dana White. Vad händer med folk som stjäl? Ni kommer att bli krossade och mi kommer att hamna i fängelse. Det är vad som kommer att hända dig, och jag kommer se till att vi får tag i dig!


HETAST JUST NU


UFC-chefen Dana White blev hånad

Dana White började gå efter illegala kopior i samband med Conor McGregors efterlängtade comeback i början av 2021. White och UFC hade redan tagit rejäla krafttag mot illegala streamers sedan tidigare, men de tog det till en ny nivå när “The Notorious” McGregor bokades in för att möta Dustin Poirier. White blev hånad i kommentarsfältet när han skrev om den uppmärksammade lättviktsdrabbningen, något som fick honom att se rött.

– Kan knappt bärga mig med att piratkopiera denna, skrev en användare till UFC-chefen. Tack Dana, jag är taggad!

White bestämde sig för att gå efter specifika personer och hävdar att han fick utstå många hånfulla kommentarer, men att han fick sista skrattet!

– Alla skrattade som fan när jag pratade om det här, men vi fångade många människor, fortsatte Dana White. Folk skrattade inte när de åkte fast, och jag hade många som bad mig att inte åtala dem. Men att stjäla är att stjäla!

Enligt White så har de numera fler verktyg för att komma åt de som inte betalar för sig, och de kommer att fortsätta jaga dem! Du kan kolla in hela intervjun med Dana White här nedan.

 

Vad tycker du om Dana Whites kommentarer?

 

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...