UFC-chefen Dana White hotar Jake Paul – med Amanda Nunes

✔ Dana White svarar - efter att ha blivit kallad "skallig jävel"

UFC-chefen Dana White tror sig ha hittat rätt sätt för att få tyst på YouTube-kändisen Jake Paul och hans hånfulla upptåg.

Jake och hans bror Logan Paul den senaste tiden varit kampsportsvärldens stora snackis. Medan Logan har en uppvisningsmatch inbokad mot boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. så har Jake tagit sikte på MMA-stjärnan Conor McGregor.

I en viral video så gick Jake till attack mot irländaren och hånade McGregors fru. Även Dustin Poirier och UFC-chefen White fick varsin känga i videon. Trots att många reagerat starkt på videon, däribland Nate Diaz, så har det varit tyst från McGregor själv.

Även White har varit relativt tyst, men i ett uttalande till TMZ Sport så gjorde han det klart vad som kan behövas för att få tyst på den skräniga YouTube:aren.

 – Jag tänker låta Amanda Nunes knocka honom, sade White.


RELATERAT


Amanda Nunes svarar Dana White: “Jag är intresserad!”

Det skulle inte ta lång tid för Whites kommentarer att nå den brasilianska dubbelmästaren Nunes.

Med sina två bälten och elva raka vinster har Nunes kommit att cementera sin plats som en av historiens mest dominanta mästare. Hon har avslutat några av sportens mest fruktade namn och är inte rädd för en utmaning.

Till allas förtjusning säger sig Nunes mer än villig att dela ringen med Jake Paul. På Twitter och Instagram skriver Nunes att hon är intresserad och att hon ändå planerat att vara väldigt aktiv under det kommande året.

Nunes har inte tävlat sedan juni 2020 då hon fullkomligen krossade Felicia Spencer. Hon var inbokad att möta Megan Anderson under UFC 256 men matchen kom att ställas in efter att Nunes skadat sig.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Amanda NunesDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...