UFC-chefen Dana White om Jake Paul och Logan Paul: “Vem fan bryr sig?”

✔ "Ingen av killarna kan slåss"

UFC-chefen Dana White älskar all typ av kampsport men kunde inte bry sig mindre om bröderna Jake Paul och Logan Paul.

De amerikanska YouTube-bröderna har den senaste kommit att bli kamsportsvärldens stora snackis. Trots att Logan Paul endast har gått en professionell match så är han inbokad att ta sig an den obesegrade boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr. i februari.

Jake Paul gick nyligen sin andra professionella match då han besegrade den före detta NBA-spelaren Nate Robinson via brutal KO. Därefter har Jake jobbat övertid för att få till en match mot UFC-stjärnan Conor McGregor.

I ett viralt klipp hånade Jake den irländska stjärnan och hans fru. Även UFC-chefen White fick sig en känga i den spydiga videon. När White blev tillfrågad om bröderna Paul så svarade UFC-chefen på sitt sedvanliga sätt.

– Svaret på den frågan är: vem fan bryr sig? Ingen av killarna kan slåss. Allt är en stor gimmick. Som jag sa på en presskonferens nyligen: det finns en marknad för det. Om människor är dumma nog att spendera sina pengar på att titta på den där skiten så vet jag inte vad jag kan säga. Lycka till!

– Jag kunde inte bry mig mindre om vad den där killen gör. Jag fattar, han försöker tjäna lite pengar och gör sin grej. Det finns människor som vill spendera pengar på det. Jag är inte den där killen.


MISSA INTE


Dana White: Nunes skulle sätta Jake Paul i koma

Det är inte första gången som White adresserar Jake Paul. UFC-chefen varnade nyligen YouTube:aren att han skulle skicka dubbelmästaren Amanda Nunes på honom.

 – Amanda Nunes skulle knocka killen, sa White. Han sa: ”Jag kommer aldrig att slåss mot en kvinna.” Nej, och det borde du inte heller, hon skulle försätta dig i koma. Den där snubben är bara en vanlig kille från gatan.

– Han har tur att det råder en pandemi. Han snackar skit om riktiga människor – riktiga människor som han skulle kunna stöta på på en restaurang någon kväll. Det här är inte en äkta kille. Det här är bara ett barn på YouTube.

Kategorier
Dana WhiteJake PaulSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara