UFC-chefen Dana White öppnar upp om drömmen – att bli proffsfighter

✔ UFC-chefen tar parti med UFC-debutanten som gav upp ✔ "Jag trodde jag att jag var en fighter"

UFC-chefen Dana White är en av de mest inflytelserika människorna i kampsportsvärlden, men det var inte hans dröm. I samband med att en UFC-fighter valde att ge upp under helgens gala så delade White med sig av sin egna historia.

White sympatiserar med UFC-debutanten Max Rohskopf, som på tio dagars varsel tog sig an Austin Hubbard i galans första match på underkortet. Efter en tuff andra rond valde Rohskopf att inte fortsätta och UFC-chefen tar nu parti med honom genom att berätta om hur han själv gav upp sin dröm om att bli proffsfighter.

 – Jag har berättat den här historien för er många gånger. Förr i tiden så trodde jag att jag var en fighter. Och jag ville göra både det ena och det andra. Men en dag så förstod jag att jag inte var en fighter. När man inser det så måste man gå iväg.

– Jag säger inte att det är fallet med den här killen. Men om han kände att han behövde ge upp ikväll, vem fan kan ifrågasätta honom? Han hade bollarna att komma hit och slåss… att komma hit och ta en fight på kort varsel.

Chuck Liddell och Dana White (© Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)

Chuck Liddell och Dana White (© Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)


Relaterat:


UFC-chefen: Vänta med er kritik

White började boxas som tonåring och blev sedan tränare när hans dröm om att bli proffsfighter gick i kras. Han fortsatte sedan som manager för MMA-legendarerna Chuck Liddell och Tito Ortiz innan han blev chef för UFC.

Med mer erfarenhet än någon annan i industrin så säger White att folk ska vänta med sin kritik av UFC-debutanten Rohskopf.

 – Det är lätt att vara en kritiker. Vad de här killarna gör är på en helt annan nivå. Som en person leder denna organisation, som en person är involverad i matchmäklande och det mesta… Vi ser managers från hela världen. När man kommer hit, då är det en helt ny nivå. Han är inte redo, och han kanske aldrig kommer att vara redo.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 57Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot


Söndag | 00:00 | UFC
1.37 - 3.21
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5712
Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot1.373.21
Neil Magny vs Shavkat Rakhmonov4.131.25
Josh Parisian vs Alan Baudot1.951.89
Thiago Moisés vs Christos Giagos1.422.95
Nate Maness vs Umar Nurmagomedov7.101.11
Chris Curtis vs Rodolfo Vieira1.632.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: Bellator 282

                                                                 
BellatorODDSSPELBOLAG
Gegard Mousasi match vinnare1.32
Johnny Eblen matchvinnare3.15
Cat Zingano match vinnare1.35
Pam Sorenson match vinnare3.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...