UFC-chefen Dana Whites sexskandal får sig ett slut

✔ Fångades på film - hade sex med strippa ✔ Pressades på pengar

Med hjälp av ett sex tape försökte Ernesto Joshua Ramos att pressa UFC-chefen Dana White på miljonbelopp.

Utpressningen kom dock att avlyssnas av FBI och Ramos hamnade till slut i fängelse i lite under ett år. Det hela slutade dock inte där, Ramos kom sedan att stämma White och UFC för att de inte höll sin del av en överenskommelse i ett sekretesskontrakt.

White och UFC ville häva kontraktet och igår kom domen gällande Whites sexskandal. Domare David Jones kom fram till att Ramos inte hade ett giltigt kontrakt med White och avfärdade därmed hans stämningsansökan.

Såhär lät det när White kommenterade händelsen i april 2020.

– Jag fick nyss reda på att jag blivit stämd under gårdagen. Den här snubben åkte in i fängelse efter att ha försökt utpressa mig för fem år sedan. Nu har han hyrt en advokat som också är en dömd brottsling, och försöker utpressa mig igen på 10 miljoner dollar.

– Han fick inga pengar från mig sist, och han kommer inte att få några pengar nu heller. Jag ser fram emot att domstolen avfärdar det här snabbt, så att jag kan bli av med de här skithögarna för alltid, sade White till Las Vegas Review Journal.

 


Relaterat 


Dana White hade sex med Ramos ex-flickvän

White fångades på film när han hade sex med Ramos före detta flickvän, en strippa från Las Vegas. Enligt uppgifter ska White bland annat ha betalat henne vid ett flertal tillfällen – både för privata danser och sex.

Kvinnan spelade in filmen när hon åkte till Brasilien för att träffa UFC-chefen och Ramos fick sedan tag i filmen. I samband med att UFC skulle säljas för miljonbelopp så försökte Ramos att pressa White på pengar.

White kom dock att samarbeta med FBI och snärjde utpressaren.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...