UFC-chefen förklarar varför Conor McGregor får specialbehandling!

✔ VIDEO: Lättviktsmästaren villig att vänta in "The Notorious" McGregor och ge honom titelchans!

UFC-chefen Dana White sticker inte under stolen med att superstjärnan Conor McGregor får specialbehandling i organisationen.

I en intervju med den före detta UFC-mästaren Daniel Cormier förklarade White anledningen bakom och varför han tycker att McGregor förtjänar att behandlas annorlunda. White berättade bland annat om hur han handskats med tusentals av fighters och hur irländaren sticker ut från mängden.

 – [Andra fighters säger:] “Åh, den här är inte rätt match för mig just nu” eller ditten och datten. Den här jävla snubben (McGregor)… Vi var i ett hus som han hyrde. Jag tror det var när [Jose Aldo blev skadad inför 11 juli-matchen 2015]. Det här är vad [McGregor] sa till oss: “Jag skiter fullständigt i vem ni bokar in. Jag drar och tränar. När ni har löst allting kan ni ringa och låta mig veta.

– Och sedan med Nate Diaz-matchen, en annan match blev inställd för honom och han sa, “Jaha, låt oss slåss mot Diaz istället. Nej, jag vill inte ta matchen i catchweight. Om jag inte slåss mot honom i den här viktklassen spelar det ingen roll. Det är bullshit om jag inte slåss mot honom i hans viktklass.”

– Conor McGregor har varit den där killen sedan den dagen då han vandrade in i det här jävla företaget. Så att någon ska peka finger och säga, “Åh, den där killen får specialbehandling…” Den här killen är speciell. Den här killen är jävligt speciell.

– Vet du hur många fighters som jag har handskats med som kommer och pratar med mig om, “Det här är inte bra för mitt varumärke. Jag slåss inte med mina vänner…”?

McGregor har dock haft det motigt den senaste tiden, men kan ändå komma att få en lukrativ möjlighet när han återvänder till buren.HETAST JUST NU


Vad väntar Conor McGregor?

Conor McGregor håller just nu på att återhämta sig från en benskada han drog på sig under sin senaste match mot Dustin Poirier. McGregor förlorade via TKO (läkarstopp) i första ronden och har nu tre förluster under sina fyra senaste matcher.

Trots alla motgångar så säger dock McGregor själv att han kommer att få en titelchans i sin retur till buren. Kort efter att lättviktsmästaren Charles Oliveira försvarade sitt bälte mot Poirier i början av december så blev han utmanad av McGregor.

Inte nog med det, Oliveira säger sig nu vara villig att vänta in McGregor och ge honom nästa titelchans! Andra möjligheter för McGregor vore en trilogimatch mot Nate Diaz, en fjärde match mot Poirier eller ett lättviktsmöte mot Michael Chandler.

 

Vem tycker du McGregor borde möta i sin comeback?

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...