UFC-chefen hintar om MMA-matcher i metaverse: “Det kommer snart”

✔ "Vi har jobbat på det ett tag"

UFC:s vd Dana White har stora planer för organisationen i framtiden. Han vill nämligen anordna matcher på ett sätt som världen aldrig förr skådat – helt virtuellt, i metaverse!

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.45
Ketlen Vieira - 2.90
Bethard

I natt är det dags för UFC 270 att gå av stapeln, en gala som bjuder på två spännande titelmatcher på varsin sida av viktspektrumet.

Tungviktstitelns framtid avgörs i ett laddat möte mellan forna träningspartners Francis Ngannou (c) och Ciryl Gane. Titelmatch nummer två äger istället rum i flugviktsklassen och blir avslutet till en spännande trilogi mellan Brandon Moreno (c) och Deiveson Figueiredo.

White vill dock inte begränsa UFC till endast fysiska matcher i fullspäckade arenor, utan blickar istället till framtiden, där han hoppas på helt virtuella matcher med en publik som får närvara via VR-teknologi.

Enligt White är detta något som organisationen jobbar på i dagsläget. I ett nytt avsnitt av Full Send Podcast förklarade UFC-chefen saken ytterligare.

– Vi vill fixa en match i metaverse, sade White. Vi har jobbat på det ett tag. Det blir en live match, en riktig match som äger rum i metaverse.

När White fick frågan om vad exakt det skulle innebära, förklarade han saken vidare.

– Det kommer vara barn hemma, ni sätter på era fucking (headsets) och ställer er upp och går omkring. Vi jobbar fortfarande (på detaljerna), men ja, det kommer snart. Vi kommer att hålla en match i metaverse. Det blir en riktig match.

UFC-chefen menar alltså att en sådan virtuell match snart kan bli av. Han nämnde dessutom att fans kommer få möjligheten att köpa biljetter till dessa virtuella galor som hålls i metaverse. Publiken kommer att kunna uppleva matcherna live, genom deras egna VR-headsets.

Metaverse är ett nätverk av virtuella världar på internet som man kan utforska med hjälp av VR-teknologi. Konceptet är ännu i sina tidigare stadier, men allteftersom VR-headsets blivit mer populära har teknologin utvecklats i stadig takt.

Det är ännu oklart när UFC kommer att anordna dessa minst sagt underliga matcher, men utgår man ifrån Whites kommentarer lär det inte dröja särskilt länge!

 

Vill du se virtuella MMA-matcher i metaverse?

 


HETAST JUST NU


Missa inte: MMAnytts trippel ger 8.3 gånger pengarna hos bet365 – få upp till 1250 kr i spelkredit inför UFC 270!


Speltips inför UFC 270: Francis Ngannou vs Ciryl Gane

I helgen är det äntligen dags att avgöra vem som är tungvikts- och flugviktskungen i UFC!

UFC 270 kommer att bjuda på två titelmatcher då mästarna Francis Ngannou och Brandon Moreno försvarar sina titlar mot Ciryl Gane och Deiveson Figueiredo.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala! Där kan vi bland annat se att Ngannou öppnar upp som underdog i sitt första titelförsvar! Ngannou har dock gång på gång visat att han kraften att avsluta vemsomhelst, närsomhelst!

Kommer Ngannou att kunna knocka även Gane i helgen?  Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatcherna och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

UFC 270ODDSSPELBOLAG
Francis Ngannou2.25
Ciryl Gane1.77
Brandon Moreno1.68
Deiveson Figueiredo2.45
Oddsen ovan kan komma att ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelande. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.06
David Lemieux - 9.50
Bet365

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...