UFC Chile: Ray Borg drar sig ur – ersättare klar åt Brandon Moreno

✅Ray Borgs nyfödda son får allvarliga hälsoproblem - Se uppdateringarna ✅Moreno möter den forna rivalen från The Ultimate Fighter

Det står nu klart att Ray Borg inte längre kommer att delta under UFC Chile den 19 maj och att en ersättare är hittad. “The Tazmexican Devil” Borg var inbokad för att möta Brandon Moreno men för tredje gången kom matchen att ställas in, denna gång på grund av allvarliga hälsoproblem med Borgs nyfödda son. En ersättare är klar åt Moreno då han möter sin forna rival från den tjugosjätte säsongen av The Ultimate Fighter.


Bekräftat: UFC Chile får sin huvudmatch – Demian Maia vs. Kamaru Usman


UFC Chile: Moreno vs. Pantoja

Borg har haft en mycket svår period i sitt liv då han först fick sin match under UFC 223 inställd på grund av skador han ådrog sig när Conor McGregor attackerade bussen han satt i. Hans nyfödda son kom sedan att få allvarliga hälsokomplikationer och bland annat behövde en hjärnoperation.

På grund av dessa bekymmer så tvingas Borg dra sig ur matchen mot Moreno som var inplanerad inför UFC Chile men lyckligtvis har organisationen hittat en ersättare.

Moreno kommer nu att möta den #12-rankade flugviktaren Alexandre Pantoja, samma man som slog ut Moreno i den första matchen under TUF 26. Deras första match kom inte att registreras som en professionell match så officiellt är det första gången som de båda kämparna möts.

Trots att Pantoja var förhandstippad som en av vinnarna av säsongen (medan Moreno var i andra sidan av spektrat) så kom dem att bjuda på en mycket jämn och underhållande match.

UFC Chile har genomgått ett stort antal förändringar och förlorat både sin huvudmatch och delade huvudmatch. Nu kommer Kamaru Usman att möta Demian Maia i huvudmatchen medan Alexa Grasso tar sig an Tatiana Suarez i den delade huvudmatchen.

Uppdateringar från Ray Borg

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 129

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara