Cody Garbrandt TOTALSÅGAR Dillashaw: “Hans son vet – pappa fuskar”

✔ Ex-mästaren går till personlig attack ✔ Öppnar upp för en returmatch

Ex-mästaren Cody Garbrandt har inte släppt släppt siktet på ärkerivalen T.J. Dillashaw – tvärtom! De två brukade vara träningskamrater i Team Alpha Male men kom att skiljas åt när Dillashaw bröt med gymmet och flyttade.

Sedan dess har den hätska stämningen byggts på och bland annat lett till två titelmatcher i UFC-buren. Båda gångerna har Dillashaw vunnit via avslut och lämnat oktagonen med bantamviktsbältet kring sin midja.

I mars 2019 så avslöjades det dock att Dillashaw testat positivt i samband med sin titelmatch i flugvikt mot Henry Cejudo.

Dillashaw avtjänar nu sitt straff medan Garbrandt nyligen gjorde storstilad comeback. Under helgens UFC 250 besegrade han Raphael Assuncao via KO och återvände därmed till vinstkolumnen efter tre raka förluster.

Under presskonferensen gjorde “No Love” Garbrandt det klart och tydligt att rivaliteten med Dillashaw är långt ifrån över.

 – Det är en match jag skulle vilja få, sade Garbrandt om en returmatch mot Dillashaw. Vi vet alla vad han hade i kroppen. Vi vet alla vad han gjorde.

Olyckligtvis så tog det för många gånger för honom att undvika USADA (The United States Anti-Doping Agency). Men han avtjänar sitt straff. Han kommer att behöva leva med det för resten av sitt liv. Han har en son som ser upp till honom – som vet att hans pappa var en fuskare.


Relaterat till Cody Garbrandt och T.J. Dillashaw:


Garbrandt vs Dillashaw 3?

Enligt Dillashaw själv så har UFC lovat honom en titelchans när han avtjänat sitt tvååriga straff. Han kommer att kunna återvända till buren tidigast den 19 januari 2021.

Trots två hårda förluster säger Garbrandt att han är redo att ta sig an Dillashaw för en tredje gång.

 – Vi får se. Jag kommer att vara i toppen av världsmästerskapet, så om han jobbar sig upp dit så kommer dörren att vara öppen. Vi kör, sade Garbrandt.

 

 

 

Vill du se Garbrandt vs Dillashaw 3?

 

Kategorier
Cody GarbrandtSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...