Colby Covington 50 cent (© Vincent Carchietta)
Colby Covington 50 cent (© Vincent Carchietta)

Colby Covington utmanar 50 cent till boxningsmatch – med bisarra regler

✅ Covington utmanar 44-åringen - och slår vad om närmare 10 miljoner kronor

Det har varit tyst från Colby Covington sedan han förlorade en tuff titelmatch mot den regerande welterviktsmästaren Kamaru Usman den 14 december.

Nu är dock den före detta interrimmästaren “Chaos” Covington tillbaka i rampljuset och han använder sin tid för att bland annat utmana rapparen 50 Cent till en något ovanlig boxningsmatch.

I en intervju med ESPNs Ariel Helwani så sade Covington att den amerikanska rapparen pratat illa om honom efter Usman-matchen, och att han nu var ute efter att möta honom i en kändismatch:

 – Efter matchen så snackade [50 Cent] skit om mig. Han sade massa strunt om mig, om min käke och lade upp massa grejer på sin Instagram.

– Jag vill föreslå, här på Ariel Helwani Show, att vi får till en kändismatch.

– Jag kommer knyta en av mina händer bakom ryggen och jag kommer att slåss mot 50 Cent.

– Jag kommer satsa en miljon av mina egna pengar och jag kommer att donera alla mina pengar till militären, för jag älskar dem så mycket.

 

 

50 Cent är 44 år

50 Cent, vars riktiga namn är Curtis James Jackson III, är sedan länge involverad i boxningsvärlden och startade bland annat The Money Team, där Floyd Mayweather Jr. tidigare varit delaktig.

44-åriga Jackson har en bakgrund som boxare och har enligt egen utsago tränat sedan han var 11 år gammal. 50 Cent har också haft ambitioner om att ge sig in i MMA-världen och har bland annat samarbetat med Bellator.

Vad som fick Covington att utmana 50 Cent var bland annat inlägget där rapparen kallade “Chaos” för en rasist:Domarens svar till Colby Covington – efter påhoppetSkulle du vilja se Covington vs. 50 Cent?

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara