Conor McGregor erbjuds titelmatch – i weltervikt

✔ Kan "The Notorious" komma att bli Champ Champ Champ?

Conor McGregor har en minst sagt infekterad relation till MMA-profilen Ali Abdelaziz men blir nu erbjuden en titelmatch av honom – i weltervikt.

Abdelaziz, som bland annat är manager till lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov, interimmästaren Justin Gaethje och welterviktsmästaren Kamaru Usman gav ett erbjudande till “The Notorious”.

 – Det ser ut som att #1 utmanaren vill möta Nate Diaz nu. Bra för honom. Hey [Conor McGregor] vill du ha en titelmatch? Kom till pappa [Kamaru Usman] som kommer att ge dig en. Han lovar att de första två ronderna kommer att vara utan netagningar, bara örfilar!


MISSA INTE: Jon Jones hånar Nate Diaz – får OBARMHÄRTIGT svar på tal


Conor McGregor i weltervikt?

“The Notorious” McGregor har tidigare tävlat tre gånger i welterviktsklassen och varit öppen med sina intentioner att ta hem divisionstiteln.

Han är dock rankad #14-plats i weltervikt med en rad av svåra motståndare framför honom. Just nu ser det ut som att BMF-mästaren Jorge Masvidal ska bli nästa man att utmana Usman om titeln, men “Gamebred” Masvidal har istället uttryckt en önskan om en rematch mot Nate Diaz.

Det är oklart hur seriös Abdelaziz är med sitt erbjudande, men sanningen är att han har mycket att säga till om i UFC.

 

Vill du se McGregor slåss om titeln i weltervikt?

 

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara