Conor McGregor varnar Nurmagomedov – efter hånet: “Allah ser allt!”

✔ McGregors galna teori om Khabibs pappa: "En mörkläggning"

Det är svårt att se hur Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov någonsin kommer att finna någon sämja. De har varit i luven på varandra under flera år och deras bråk involverar numera mängder av folk.

En av dem är Khabibs kusin Abubakar Nurmagomedov som även var involverad i bråket som tog vid efter UFC 229: Khabib vs. McGregor. Abubakar blev bland annat slagen av McGregor och kom sedermera att bli avstängd i ett år för sina handlingar.

I november 2019 förlorade Abubakar sin UFC-debut och blev rejält hånad av McGregor. I sitt senaste inlägg återgäldar Abubakar tjänsten och lägger upp ett hånfullt inlägg som även refererar till coronaviruset.

 – This is when coronavirus and you can’t breathe.*

* fri översättning från ryska


Relaterat till Conor McGregor och Khabib Nurmagomedov:


Conor McGregor hyllade tidigare Khabibs pappa

I ett numera raderat inlägg svarade “The Notorious” med en stark kommentar.

Som bekant ligger Khabibs pappa Abdulmanap Nurmagomedov i ett mycket allvarligt sjukdomstillstånd. Delvis på grund utav coronaviruset. Khabib har även uppgett att flera av hans familjemedlemmar dött som konsekvens av sjukdomen.

Att Khabibs kusin nu använder viruset för att håna McGregor gör att irländaren minst sagt går till motattack.

 – Jag förstod att allt om Abdulmanap bara var en mörkläggning, skrev McGregor.

– En mörkläggning för att dölja bristen på aktivitet, för att kunna dra sig ur matcher och springa iväg. Lycka till men kom ihåg: Allah ser allt!

När nyheterna om Khabibs pappa kablades ut så var McGregor en av dem som hyllade Abdulmanap.

 – Jag ber för en återhämtning av Abdulmanap Nurmagomedov. Han är en man ansvarig för flera världsmästare i flera kampsporter. Han är sannerligen ett kampsports-geni. Jag blev väldigt ledsen över att höra dessa nyheter ikväll. Jag ber för Nurmagomedov-familjen i en stund som denna.

Nu ser det istället ut som att den infekterade rivaliteten kan komma att få sig ett nytt stort kapitel…

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara