UFC Danmark: Frågor & svar – det här vet vi hittills

✅ Senaste infon om den första UFC-galan i Köpenhamn!

Det är äntligen officiellt att UFC kommer till Danmark! Här hittar du svaren på dina frågor inför debutgalan i Köpenhamn.

Svaren uppdateras löpande och artikeln fylls kontinuerligt på allteftersom ny information blir tillgänglig.

Fråga: När och var är UFC Danmark?

Svar: Galan äger rum i Royal Arena i Köpenhamn den 28 september.

Fråga: När släpps biljetterna till UFC Danmark?

Svar: Biljetterna släpptes på midsommarafton och säljer fort. Kolla in prislistan här.

Fråga: Kommer Jack Hermansson fightas på UFC Danmark?

Svar: Ja. Den topprankade UFC-svensken Jack Hermansson är officiellt bokad att möta amerikanen Jared Cannonier i galans huvudmatch. Hermansson, nummer 4-rankad i mellanvikt, ställs alltså mot divisionens världsnia i form av Cannonier. Läs mer här.

Fråga: Kommer svenska fighters gå match på UFC Danmark?

Svar: Lina Länsberg är hittills den enda andra svensken som är officiellt bekräftad för galan. Någon annan som kan tänkas få en match där är Pannie Kianzad, som bör i Malmö men tränar i Köpenhamn. Vidare har vi UFC-veteranen tillika Superior Challenge-mästaren Nico Musoke samt stjärnskottet Guram Kutateladze som just nu kampanjar för en plats på galan – läs mer om det här.

Fråga: Kommer danska fighters gå match på UFC Danmark?

Svar: Den enda danska fightern som är bokad för galan i Royal Arena är den tvåfaldige Cage Warriors-mästaren Nicolas Dalby, som möter brasilianaren Alex Oliveira. Vidare har även dansk-bosniern Damir Hadzovic ett UFC-kontrakt, men det är just nu oklart om han kommer bokas för galan. Ytterligare danskar som just nu är utanför UFC, men som mycket väl kan tänkas få match i Köpenhamn, är Mads BurnellMark O. Madsen och Nick Barnø bland andra.

Fråga: Hur ser matchkortet ut för UFC Danmark hittills?

Svar: Klicka här för att se det rådande matchkortet.

Fråga: Hur streamar man UFC Danmark live online?

Svar: Viaplay har exklusiva sändningsrättigheter för UFC i Sverige och sänder alla galor live online. För att kunna streama matcherna i Royal Arena behöver du paketet Viaplay Sport alternativt Viaplay Total. Abonnemangen har ingen bindningstid, så då kan enkelt säga upp det när du vill. Läs mer och skaffa ditt Viaplay-paket här.

UFC Danmark – Stream:

Har du fler frågor? Hojta till i kommentarsfältet så ska vi göra vårt bästa för att svara!

Återupplev tidigare MMA-galor från Superior Challange här!
Kategorier
Senaste NyttUFC Danmark

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra comeback?

Loading ... Loading ...