Avslutad av regelvidrigt och BRUTALT knä i ansiktet – vinner debuten!

✅ Brok Weaver blir knockad - vinner sin UFC-debut!

Brok Weaver må ha vunnit sin UFC-debut, men säkerligen inte på det sättet han ville. “Chata Tuska” Weaver var nämligen på fel sida av ett regelvidrigt och brutalt knä från Rodrigo Vargas i första ronden. Matchen tog vid under helgens UFC Fight Night 167 i Rio Rancho, New Mexico som precis avslutades.

Fram till det otillåtna knät så hade Vargas en dominant position, även om Weaver hotade med ett par bra submission-försök. Det hela fick sig dock en olycklig vändning i 4:02 in i första ronden:Relaterat: Greg Hardy diskvalificerad för otillåtet knä – domaren förbannadWeaver vinner därmed sin UFC-debut och förlänger sin vinstsvit till åtta raka.

“Kazula” Vargas har i sin tur förlorat båda sin UFC-matcher och kommer med största sannolikhet kommer att bli av med sitt kontrakt efter helgens prestation.

Officiellt resultat: Brok Weaver besegrar Rodrigo Vargas via DQ (otillåtet knä) – Rond 1, 4:02

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...