Kritiserade mästaren förlorade bältet i dopingskandal – kan få UFC-titelmatch direkt

✔ UFC:s märkliga löfte ✔ Försvaret: "Vore rimligt"

TJ Dillashaw tappade de flesta av de fans han hade kvar när han åkte fast för doping förra året, och därmed blev av med sitt UFC-mästarbälte i bantamvikt.

Dillashaws avstängning upphävs i början av nästa år, och nu meddelar han själv att han lovats en titelmatch direkt när han kommer tillbaka

Läs också: Forne UFC-mästaren TJ Dillashaw öppnar upp om sitt användade av doping

– De sa till mig att jag skulle få en titelfight när jag kommer tillbaka. Jag gjorde ett misstag och har egentligen inte rätt att begära någonting. Men om det vore mitt val så skulle det vara en titelmatch, om inte en match mot någon i topp 5 för att visa att jag borde få en titelmatch. Jag tycker att det är rimligt, säger Dillashaw till MMAjunkie.

UFC doping TJ Dillashaw skandal MMA

Den dopingavstängde forne bantamviktsmästaren TJ Dillashaw, som avslöjar att han lovats en titelmatch vid en återkomst till oktagonen. Foton: Noah K. Murray-USA TODAY Sports samt MMAnytt.

Stängdes av från UFC för doping: “Hoppas de kastar mig …”

Dillashaw vill nu få chansen till upprättelse mot bästa möjliga motstånd när han är tillbaka från avstängningen, närmare bestämt den 19 januari 2021.

Läs också: Nya detaljen – om TJ Dillashaws dopingfiasko

– Jag hoppas att de kastar mig till vargarna. Om jag inte kan få den där titelfighten vill jag ha någon i topp 5. Jag är inte här för att leka. Jag vill ha tillbaka mitt bälte. Det är fortfarande mitt. Jag kommer att vara redo, avslutar den kontroversielle tidigare mästaren.

 

Tycker ni att Dillashaw förtjänar en titelmatch när han återvänder? Kommentera nedan!

 

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...