UFC Embedded 264: avsnitt 4 & 5 – Conor McGregor gör sin entré!

✔ McGregor berättar om sina möten med Mike Tyson och pratar Fotbolls-EM!

Snart är det dags för UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 som tar plats i som tar plats i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada den 10 juli!

I morgon får vi se vem som tar hem den uppmärksammade trilogin mellan Dustin “The Diamond” Poirier och Conor “The Notorious” McGregor. Det är ett laddat möte där mycket står på spel, speciellt för McGregor som förlorade deras senaste match.

“The Notorious” är ute efter revansch och har gjort allt för att förbereda sig inför utmaningen mot Poirier på UFC 264 denna lördag. Han har gått hela sitt träningsläger utan att ha sin familj på plats och har flugit in sitt team till hans gym i Kalifornien.

Det är ett stort fokus på McGregor i det fjärde avsnittet av UFC Embedded 264 och vi ser honom cykla ute på gatorna nära sitt boende där han verkar ha fans överallt. Bilar som åker förbi tutar och tjoar samt folk möter upp honom utanför hans anläggning för att visa deras support.

McGregor berättar även om de gångerna han träffat boxningslegendaren Mike Tyson som han nästan bor granne med under sin vistelse i USA.


UFC 264 Embedded – avsnitt 4


I det femte avsnittet av UFC Embedded 264 får vi se McGregor prata EM i fotboll under en hårklippning och även ett inslag ifrån hans intervju med TV-profilen och sportjournalisten Stephen A. Smith från ESPN.

Vi bjuds även på scener ifrån en träningssession med Sean O’Malley som berättar om den kommande matchen mot UFC-debutanten Kris Moutinho och hur han känner sig inför invägningen.


UFC 264 Embedded – avsnitt 5


HETAST JUST NU


UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 – Trilogin avgörs!

Ungefär sju år sedan möttes de för första gången på UFC 178. McGregor var redan då en superstjärna och hade radat upp tre segrar efter varandra. “The Notorious” lyckades utöka sin segersvit efter att han avslutat Poirier i den första ronden via knockout.

Senaste gången de mötte varandra var i januari detta år. Det var ett efterlängtat returmöte för Poirier som ville ge igen och visa att han kunde mer än vad han hade uppvisat i deras första fajt. “The Diamond” briljerade under kvällen och avslutade McGregor i den andra ronden via TKO.

Efter matchen var båda två intresserade av en trilogi för att få svar på vem som är den bättre fightern. Och efter helgens gala kommer vi troligtvis ha svaret!

 

Vem tar hem trilogin mellan Poirier och McGregor?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...