Junior dos Santos Ben Rothwell i buren.

UFC Fight Night 86 Zagreb: Twitterreaktioner på Junior dos Santos vs. Ben Rothwell

Junior “JDS” dos Santos vann sin match mot “Big Ben” Ben Rothwell igår kväll i Zagreb på enhälligt domslut (50-45, 50-45, 50-45), och nu har flera fighters och andra skrivit sina reaktioner på Twitter.

Det var många som kommenterade galans huvudmatch från igår på sociala medier och då främst på Twitter. Matchen mellan Junior dos Santos och Ben Rothwell gick tiden ut alla fem ronderna.

UFC Fight Night 86 Kroatien Ben Rothwell Junior dos Santos

Dos Santos fick in sin “gameplan” tidigt mot Rothwell och jabbade ständigt mot kroppen samt växlade med slag och sparkar. Det var en matchplan som “Big Ben” hade stora problem med matchen ut.

På något sätt symboliserade frontsparken som skickade Rothwell bakåt in i oktagons vägg precis innan gonggongen ljöd matchens scenario.

På det hela gjorde dos Santos en stabil match och har därmed stärkt sina aktier igen inför nästa möjliga motståndare.

Dos Santos har ju blandat och gett en hel del på sista tiden i buren och matchen i Zagreb var ett steg i rätt riktning för brasilianaren. För Rothwell gick det inte alls som tänkt, utan hans dynamiska sätt att växla tempo och tekniker i buren kom inte alls till sin rätt. Detta var Rothwells första förlust på fem matcher i UFC.

Twitterreaktioner nedan:

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Fox Sports

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
NyheterRekommenderatSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...