UFC Fight Night Stockholm – Matchkortet, Tiderna och Oddsen

Allt du behöver veta inför UFC:s återkomst till Sverige!

I dag är det äntligen dags för UFC Fight Night 109: Gustafsson vs. Teixeira, som går av stapeln i Globen i Stockholm.

I huvudmatchen får vi se ett högintressant toppmöte i lätt tungvikt, där den svenska MMA-stjärnan Alexander Gustafsson ställs mot nummer 2-rankade brasilianaren Glover Teixeira. En match där en imponerande insats mycket väl kan leda till en ny titelchans för “The Mauler”, som kommer in i matchen som rankad etta.

Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

Vidare får vi se en annan spännande lätt tungviksdrabbning i galans delade huvudevent, där topp 5-rankade österrikaren Volkan Oezdemir tar sig an den Kanada-baserade letten Misha Cirkunov, som just nu rankas som sjua i divisionen.

Utöver dessa toppmatcher får vi även se svenskarna Oliver EnkampJack “The Joker” HermanssonReza “Mad Dog” Madadi och Nico Musoke kliva in i buren, liksom ett flertal andra intressanta fighters.

Kolla in matchkortet, ta reda på vilka tider som gäller och se hur oddsen ligger till nedan!

Matchkortet

Huvudkort (19.00):

Underkort (17.00):

Underkort (16.00):

Oddsen

Hela matchkortet finns att spela på hos vår samarbetspartner Ohmbet.se – bettingsidan med världens bästa UFC-odds:

Biljetter

Biljetter till galan finns fortfarande att köpa hos den officiella biljettåterförsäljaren AXS. De biljetter som just nu finns kvar kostar 1510, 1760 eller 2500 kronor – beroende på var i arenan du vill sitta.

Observera att det i vanlig ordning finns så kallade “biljetthajar”, som säljer biljetter i andra hand till skyhöga priser. Låt dig inte luras!

RELATERAT: Spela MMA Pick’Em med Ohmbet – 25 000 kronor i vinstpotten!

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...