UFC-fighter Bryce Mitchell i hemsk olycka – pungen fastnade i en borr

✅Hade en borr i byxorna som olyckligtvis slogs på - med hemska konsekvenser ✅"Reversed the drill and untangled my nutsack but they was ripped n half"

Det finns bra och sämre anledningar till att inte ta sig till gymmet. UFC-fighter Bryce Mitchells anledning är det nog ingen som ifrågasätter. Den unga TUF 27-deltagaren höll på att fixa hemma och hade bland annat en borr till hjälp när en hemsk olycka tog vid. Det är oklart exakt hur men uppenbarligen så hade han borren i byxorna när den slogs på.

Borren lyckades med konststycket att fånga Mitchells ädla delar och det var först när han kunde köra borren i motsatt riktning som han kunde komma loss. Tyvärr var skadan redan skedd och enligt Mitchell själv så var hans pung redan “riven itu”.

Lyckligtvis så verkar Mitchell kunna skratta åt situationen men han kommer nog inte att träna på ett tag framöver:

Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...