UFC-fighter gripen – försökte mörda sina systrar med kniv!

✔ Attackerade sina systrar med knogjärnskniv - mitt i natten

UFC-fighter Irwin “The Beast” Rivera står anklagad för två fall av mordförsök efter att ha gripits i West Palm Beach, Florida.

Enligt ESPN togs Rivera till fängelse strax efter middagstid (lokal tid) på torsdag efter att ha gripits av Boynton Beach Police Department. MMA-journalisten Eric Kowal var först med att rapportera nyheten.

Enligt polisens rapport så hittades Riveras två systrar med flera knivsår. Den yngre systern (22 år) hade sår på rygg, huvud och arm. Den äldre systern (33 år) hade sår på rygg, ansikte, armar och händer. De ska nu befinna sig på ett lokalt sjukhus men uppges vara i stabilt tillstånd.

Vid gripandet ska Rivera ha sagt till polisen att ”jag har dödat sina systrar” och att han gjorde det för ”en högre makt”. Systrarna ska ha befunnit sig i Riveras bostad vid incidenten. Enligt ena systern ska han ha kommit in i deras sovrum när de sov och attackerat dem med en knogjärnskniv.


Relaterat


UFC uttalar sig

I ett uttalande till MMA Fighting sa UFC att man var medveten om den allvarliga situationen. Riveras manager Ali Abdelaziz har uttalat sig och sagt att det finns underliggande psykiska problem som legat till grund för händelsen.

 – UFC är medvetna om den nyligen inträffade incidenten med Irwin Rivera. [UFC] har fått information från hans management om att han har uppvisat beteende som överensstämmer med psykiska problem, informerade UFC.

– Anklagelserna är extremt oroväckande och [UFC] samlar för närvarande in ytterligare information. Undersökningen pågår och ytterligare steg, inklusive disciplinära åtgärder eller läkarvård, kommer att bestämmas efter att den avslutas. UFC har informerat Riveras management att han inte kommer att erbjudas en match just nu.

Rivera gjorde sin UFC-debut i maj 2020 och har gått tre matcher i den världsledande organisationen. Han var senast i buren i september då han förlorade ett delat domslut mot Andre Ewell.

“The Beast” Rivera har förlorat två av sina tre UFC-matcher och var tidigare mästare i Titan FC.

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...