UFC-fighter sliter upp ett rejält sår i foten – på oktagonen!

✔ UFC-läkaren visar upp den bisarra skadan

UFC-fighter Herbert Burns lyckades ta hem vinsten under helgens gala, men fick också ett hemsk sår på ett minst sagt bisarrt sätt. För trots att det endast dröjde 80 sekunder innan han avslutade UFC-veteranen Evan Dunham så lyckades han också med konstycket att skada sig – på buren!

UFC-kommentatorn Joe Rogan uppmärksammade skadan och Burns förklarade sedan vad som hänt.

 – Min fot blöder verkligen. Jag tror det hände när jag försökte pressa honom mot buren. Min vänstra fot gick igenom buren och det slutade med ett jättestort sår. Jag blöder, men jag är okej.

 


Relaterat:


“The Blaze” Burns är lillebror till nummer ett-rankade welterviktaren Gilbert Burns. På en vecka har de båda bröderna tagit hem varsin imponerande vinst i buren.

Gilbert besegrade senast den före detta mästaren Tyron Woodley och kan vara nästa man att utmana om bältet. Herbert förlängde i sin tur sin vinstsvit till fem raka och vill tillbaka i buren så fort som möjligt.

Han siktar på att tävla på UFC Fight Island och har två motståndare i sikte:

 – Burns-familjen gillar att vara aktiv och jag är inte annorlunda, sade Herbert. Jag vill bara återhämta mig från denna skada och låta foten läka och sen vill jag köra igen.

Jag vill tävla på “Fight Island.” Vi vet att den är i Abu Dhabi, så det är planen: slåss snart och förhoppningsvis mot en bra motståndare. Bryce Mitchell och Ryan Hall, dem är på min radar, två grapplers.

 

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara