UFC-fighter Jorge Masvidal grips av polis – Åtalas för två brott!

✔ VIDEO: Här springer UFC-stjärnan in på polisstationen

UFC-stjärnan Jorge Masvidal har gripits av polis, mindre än 48 timmar efter det påstådda bråket med UFC-kollegan Colby Covington.

Masvidal greps av Miami-Dade-polisen på onsdagskvällen och fördes till häktet 22:27 (lokal tid). WPLG Local 10 News var först med att rapportera om händelsen. De delade även med sig av en exklusiv video som visar UFC-stjärnan när han springer in på polisstationen.

37-åriga Masvidal står åtalad för två brott: ett fall av grovt misshandel som resulterat i omfattande kroppsskada och ett fall av kriminell aktivitet. Han sitter för närvarande fängslad på Turner Guilford Knight Correctional Center i Miami med en borgen på 15,000 dollar, ca. 142 000 kronor.

Skulle Masvidal dömas riskerar han upp till 15 år i fängelse och/eller böter på 10,000 dollar (94 500 kronor) för grov misshandel. Han riskerar dessutom ytterligare påföljder för det andra brottet.

Händelsen ska ha skett utanför en populär restaurang i Miami. Covington befann sig där med sina vänner och blev påhoppad av Masvidal när han lämnade restaurangen.

Enligt polisrapporten ska en maskerad Masvidal ha smugit upp och attackerat Covington från vänster sida. Masvidal ska ha slagit Covington med två slag i ansiktet, något som ska ha lämnat Covington med en skadad tand och blåmärken på sin handled.

Masvidal åberopade Marsy’s Law som skulle ha skyddat identiteten på alla inblandade, men har trots detta varit öppen med sina handlingar.HETAST JUST NU


Jorge Masvidal skadade Colby Covington och hans klocka

Enligt nya polisdokument hävdar Colby Covington skador på sin Rolex. Klockan är värderad till ca. 851 000 kronor och Covington hävdar att skador på ca. 142 000 kronor åsamkades då klockan bland annat blivit repad.

Polisen hävdar i sina nya dokument att även Masvidal haft synliga skador och stygn på sin högra hand.

Bråket skedde bara sexton dagar efter UFC 272 där Masvidal och Covington möttes i huvudmatchen. Welterviktsmötet föranleddes av skitsnack från båda sidor och slutade med en enhällig domslutsvinst för Covington.

Det var under upptrappningen av matchen som Masvidal säger att Covington pratade om hans familj. Detta tycks vara förklaringen till att Masvidal valde att attackera sin UFC-kollega.

Många högprofilerade fighters har kommenterat händelsen, däribland Masvidals före detta motståndare Nate Diaz och Ben Askren. Läs deras och resten av MMA-världens reaktioner här!


Missa inte: UFC Fight Night 205 med Ilir Latifi – Matchkort, Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC Fight Night 205 med Ilir Latifi

I helgen kommer UFC att bege sig till Columbus, Ohio och bjuder bland annat på en efterlängtad retur signerad Ilir Latifi. Den svenska tungviktaren kommer att ta sig an den ryska veteranen Alexey Oleynik i en viktig match för dem båda. 

Latifi återvände nyligen till vinstkolumnen med en delad domslutsvinst över Tanner Boser och är nu ute efter att börja klättra uppför tungviktsrankingen.

Oleynik är dock en farlig motståndare med 76 MMA-matcher i bagaget och mängder av submissions! Efter tre raka förluster måste ryssen med största sannolikhet ta hem denna match för att få fortsätta tävla i UFC.

Varför inte satsa en slant på Latifi tillsammans med MMAnytts samarbetspartner bet365? I skrivande stund är svensken en klar favorit så visa ditt stöd genom att lägga en insats på blågult!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jorge MasvidalSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...