Sean Strickland anklagar UFC-tränaren för grooming: “MMA-världens Harvey Weinstein”

✔ UFC-fightern pekar ut två tränare som sexuella rovdjur: "Vi vet alla vad du håller på med!"

Topprankade UFC-mellanviktaren Sean Strickland fortsätter att anklaga tränaren och forne fightern Pat Barry för att ha ägnat sig av grooming av den forne UFC-mästaren Rose Namajunas när hon var minderårig.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

Barry och Namajunas har varit ett par under en längre tid och planerar att gifta sig. Paret har en åldersskillnad på 13 år och träffades för första gången när hon var 14 år gammal. Enligt Barry så ska de dock inte ha inlett ett förhållande förrän hon var 18 år gammal.

Strickland har den senaste tiden gått åt hårt åt Barry men han har även tagit sikte på andra tränare som haft förhållanden med elever med stora åldersskillnader. Enligt Strickland så har vissa tränare ägnat sig åt grooming, ett begrepp som refererar till vuxna människor som söker en sexuell relation med minderåriga.

Strickland har även anklagat tränaren Jim West som har ett förhållande med UFC-fightern Aspen Ladd, även dem med ett stor åldersskillnad. Strickland har kallat Barry och West för “MMA-världens Harvey Weinsteins,” den ökända filmskaparen som dömdes till sexuella övergrepp och nu sitter fängslad.

Strickland har blivit kritiserad för sina kontroversiella uttalanden, bland annat av den forne UFC-fightern Matt Mitrione som har en nära relation med båda Barry och Namajunas.

– Du snackar om saker som du inte vet ett skit om, sade Mitrione. Hela den här grejen med Pat och Rose och att du kallar Pat för en sexuellt rovdjur. Jag var där under Roses 18-årsdag!

Enligt Mitrione så ska Namajunas under sin 18-årsdag frågat honom om Barry eftersom hon hade romantiska känslor för honom.

 – Att du ska öppna din käft och snacka skit om min goda vän Pat och kalla honom för en sexuell förövare, när du fan inte vet vad du snackar om… Det stör mig!

Namajunas var senast i oktagonen i helgen då hon förlorade sin UFC-titel till Carla Esparza via domslut. Det var en mycket kritiserad insats från Namajunas som höjde på en hel del ögonbryn, bland annat då hennes partner Barry tog kommandot i hennes ringhörna och gav henne instruktioner som med största sannolikhet inte reflekterade matchen.


HETAST JUST NU


UFC-fighter Sean Strickland anklagar tränaren för grooming

Det skulle inte ta lång tid innan Sean Strickland hade givit Matt Mitrione ett svar på tal.

 – Jag hörde Matt Mitriones lama jävla ursäkt å Pat Barrys vägnar, skrev Strickland och delade sedan med sig av definitionen av grooming: “Grooming är att bli vän med och etablera en känslomässig kontakt med ett barn, och ibland med familjen, för att minska barnets hämningar med syftet att ägna sig åt sexuella övergrepp”.

– Förstår du vad grooming ens betyder? Jag skiter i Rose, jag skiter i dig, jag skiter i Pat. Jag säger bara fakta, att han groomade Rose Namajunas och att du (Matt Mitrione) försvarar honom, din jävla förlorare. Varför kollar vi inte vad som finns på din bärbara dator? Och Jim West, du är lika jävla konstig. Jag förstår inte varför ingen pratar om dig, men vi vet alla vad du håller på med!

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Sean StricklandSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...