UFC-fightern visar upp horribel skada – efter UFC 258!

✔ Känsliga läsare varnas!

MMA är onekligen en tuff sport där de som tävlar riskerar allvarliga skador. Det fick bantamviktaren Brian Kelleher en påminnelse om efter UFC 258.

Kelleher ställdes mot Ricky Simon på huvudkortets andra match. Bantamviktarna höll ett högt tempo men Simon låg steget före i de flesta slagdueller och säkrade även flera nertagningar. Under matchen öppnades ett sår upp vid Kellehers högra ögonbryn som uppenbarligen störde honom. Kelleher försökte ständigt torka bort blod och fick efter full tid se sig besegrad via enhälligt domslut.

Nyligen tog Kelleher till sociala medier för att med humor visa upp det allvarliga såret.


HETAST JUST NU


Tufft läge för Kelleher

Det är ännu inte klart när Kelleher kommer kunna återvända  till UFC på grund av såret i pannan. En lång frånvaro är dock det sista som Kelleher behöver i dagsläget.

Nederlaget på UFC 258 satte Kelleher i en svår sits då han nu förlorat två utav sina tre senaste matcher samt fyra utav sina sju senaste framträdanden. Kelleher har haft en ojämn tid i UFC med ett sammanlagt matchfacit på 6-5 i organisationen.

Den 34-åriga amerikanen har under sin tid i UFC besegrat meriterade fighters som den forne mästaren Renan Barao och den erfarne brasilianaren Iuri Alcantara. Han har dock haft svårt  att få ihop en ordentlig vinstsvit i organisationen.

 

Efter förlusten på UFC 258 – vem borde Brian Kelleher möta härnäst?

 

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...