UFC-fighter Kevin Holland får hånfulla meddelanden – Lär häcklaren en läxa!

✔ "Trailblazer" blev hånad online - bjöd in trollet till gymmet ✔ "Tyckte att han var en tuff kille!"

UFC-welterviktaren Kevin Holland tog till en något okonventionell metod för att ta itu med sina kritiker.

På sin Instagram postade Holland nyligen en video där han får en av sina häcklare att klappa ut på mattan. Det hela började med att personen skickade hånfulla meddelanden till Holland på Instagram.

 – Allt jag kan säga är att jag tror att jag kan strypa ut dig, även om du är en svartbältare, skrev Jayden Draper till Holland. Motbevisa mig. Sluta gömma dig från mig. Sluta gömma dig, din tönt.

Holland lade ut meddelandena på sociala medier och berättade hur han betalade för att göra upp med häcklaren.

 – Det här trollet tyckte att han var en tuff kille eller skicklig eller någon annan skit, skrev Holland. Så jag satte honom på en buss, betalade för hans hotellrum och tog in honom för en session. Såhär började det.

I sitt nästa inlägg ser man hur Holland och Draper är i gymmet och hur UFC-fightern får honom att klappa. Holland, som är känd för sin lekfulla attityd även i buren, pratade självklart med sin motståndare under det korta mötet i gymmet.


HETAST JUST NU


Vad står näst för Kevin Holland i UFC?

Kevin Holland hade ett strålande 2020 med fem raka vinster, men detsamma kan inte sägas om fjolåret.

Holland gick totalt tre matcher 2021 och förlorade två av dem via domslut. Hans sista match mot Kyle Daukaus blev dock ogiltigförklarad efter en olycklig skallning.

Holland har haft problem med starka brottare under senare delen av sin MMA-karriär men säger sig själv fokusera på den aspekten framöver. Han är nu inbokad för att ta sig an UFC-veteranen Alex “Cowboy” Oliveira den 5 mars. Holland kommer dessutom att återvända till welterviktsklassen för första gången sedan 2017 efter att främst tävlat i mellanvikt.

“Cowboy” Oliveira har själv en förlustsvit på tre raka och i desperat behov av en vinst för att få behålla sitt UFC-kontrakt. Welterviktsmötet kommer att gå av stapeln under UFC 272, samma gala där Jorge Masvidal och Colby Covington möts.

Holland är inte den enda som den senaste tiden bjudit in en häcklare för att ta itu med personen i gymmet.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Kevin HollandSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...