UFC-fightern förklarar – därför försökte Nick Diaz slå honom!

✔ Kevin Holland flyttar snart ner till weltervikt! ✔ "Det är inte din fucking tröja"

Rankade UFC-mellanviktaren Kevin Holland har i ett nytt avsnitt av The MMA Hour delat med sig av den gången då publikfavoriten Nick Diaz försökte slå honom på grund av hans tröja.

Det borde inte komma som en alltför stor överraskning för fans som är bekanta med Diaz-bröderna sedan innan. De hamnar ständigt i bråk – både i buren och utanför!

View this post on Instagram

A post shared by The Diaz Brothers Fanpage (@diaz_brothers_fanpage)

På The MMA Hour förklarade Holland lite mer detaljerat vad exakt det var som inträffade då han träffade Nick för första gången. Händelsen ska ha ägt rum när Holland gick en match för Dana White’s Contender Series 2018.

Den forna Strikeforce- och WEC-mästaren Nick blev upprörd efter att ha lagt märke till Hollands tröja. Detta eftersom det var samma tröja som Nick själv hade!

– Det var roligt, sade Holland. Jag tror han var rätt full vid det laget dock, så det är okej. Den tiden var jag sponsrad av ett företag som heter Specimen. Jag hade en av deras tröjor på och han sa, “Hej, det är min tröja”. Men jag hade gått förbi honom och sagt, “Yo, vad händer, OG?”. Jag antar att han trodde det var något fan som gick upp till honom, men jag pratade med min coach. Jag kallar honom “OG”.

– Han blev upprörd, antar jag. Han sa typ, “Du har min fucking tröja på”, och jag svarade “Brorsan, det är inte din fucking tröja, vad snackar du om?” Jag sa typ, “Brorsan, du måste vara helt borta”. Hans blick var helt galen… Sedan försökte han svinga på mig… Nej fan, (han träffade inte). Jag är den typen av person som du försöker ta ner, inte slå i ansiktet.


HETAST JUST NU


Holland planerar en flytt ner till Nick Diaz division – welterviktsklassen!

Sist man såg Nick äntra buren var för en returmatch mot forna UFC-mästaren Robbie Lawler på UFC 266. Detta efter ett avbrott från sporten på nästan sju år. Nick såg långt ifrån lika vass ut som han gjort förut, och kom att avslutas via TKO i matchens tredje rond. Han har hintat om att han vill tävla igen, men inget är hugget i sten ännu.

Efter ett väldigt framgångsrikt 2020 för Holland, där han lyckades samla på sig otroliga fem raka vinster, blev följande år något av en besvikelse för “Trailblazer”. Han kom nämligen att besegras två gånger, och dessutom knockas av en skallning i sin tredje match.

Nu har Holland bestämt sig för att ta klivet ner från mellanvikt till weltervikt, där både Nick och brodern Nate Diaz tävlar. “Trailblazer” Holland har tidigare sagt att han vill “örfila Nick” och att han gärna tar match mot honom. Nu kan han eventuellt få den möjligheten!

Är Nick Diaz vs. Kevin Holland en match som du vill se?

 


Missa inte: UFC Vegas 46: Kattar vs. Chikadze – Matchkort, Svenska Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC Vegas 46: Kattar vs Chikadze

I helgen är det äntligen dags för UFC att återvända då de på nytt intar UFC Apex i Las Vegas!

I huvudmatchen får vi se de lovande talangerna Calvin Kattar och Giga Chikadze ryka ihop. Det är Kattars första match sedan hans tuffa förlust mot den forna UFC-mästaren Max Holloway.

Kattar hade dessförinnan två imponerande vinster mot UFC-veteranen Jeremy Stephens och Dan Ige. Chikadze har i sin tur en vinstsvit på nio raka och tre raka avslut mot bland annat Cub Swanson och Edson Barboza.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på årets första UFC-gala. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Nick DiazSenaste Nytt

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...