UFC-fightern går hela vägen till buren – då ställs matchen in!

✔ "Får jag min vinstbonus eller? Kom igen!" ✔ Bröt ut i sång backstage!

UFC Fight Night: Blaydes vs Lewis bjöd på en del konstigheter, men kanske den mest förvirrande hände i den planerade fjäderviktsmatchen mellan Chas Skelly och Jamall Emmers.

Mötet ställdes nämligen in – mitt i livesändningen!

Det hela uppdagade sig efter att Skelly gått hela vägen in till buren. Medan han stod och väntade på sin motståndare så fick hans team beskedet att Emmers hade spasmer i ryggen och blivit tvungen att ställa in matchen.

Efter en kort stund av förvirring så vände sig Skelly till kommentatorn och ex-mästaren Michael Bisping.

 – Hey Bisping, får jag min vinstbonus eller? Kom igen, snacka med någon!


HETAST 


UFC: Chas Skelly vs Jamall Emmers ställs in

Efter en stund klev matchannonsören Joe Martinez in i buren och utannonserade att matchen var inställd. Förklaringen sades vara “medicinska skäl” och Skelly fick snopet gå ifrån oktagonen utan att ha tävlat.

Han tog sig till intervju-hörnan där han utbytte några ord med Bisping. Skelly sade bland annat att han tycker att han förtjänar sin vinstbonus. Han upprepade samma tankegång när han senare träffade media efter galans slut.

 – Ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig bara om en sak: få betalt.

Det är ännu inte klart om Skelly fick sin vinstbonus men med tanke på att han bröt ut i sång backstage så får vi åtminstone utgå från att han är nöjd med något.

Det finns än så länge inga uppdateringar om Emmers.

Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...