Sean Strickland jämför MMA med prostitution: “Du är en bit kött”

✔ "Vi säljer våra kroppar"

För första gången kommer Sean Strickland agera huvudnummer när han möter UFC-veteranen Uriah Hall på UFC Vegas 33 i Apex-centret den 31:a juli. Men det är av andra anledningar som han nu hamnat på löpsedlarna.

Strickland gick för lite mer än en vecka sedan ut med ett budskap på sin Instagram där han jämför yrkesrollen som fighter med att vara prostituerad. Även om tonen i videon är skämtsam så är han allvarlig i sin jämförelse.

 – Det är inte särskilt stor skillnad mellan MMA och pornografi, sade Strickland i en intervju med LowKickMMA. Du tilltalar samma primära impulser hos människor som ser på det och uppskattar det, samt blir upphetsade av det. Men det är inget fel med det. Jag älskar porr och fighting!HETAST JUST NU


“Du är en bit kött som förbrukas för underhållnings skull”

Strickland förklarar även i samma intervju att fighters, likt porrstjärnor, inte ska försöka skönmåla sin yrkesroll utan faktiskt acceptera det för vad det är. I det här fallet, prostitution.

-Jag verkligen avskyr när idioter (fighters) springer runt i kostymer och vill få det till att låta som om de botar fucking cancer. Ditt yrke går ut på att låsa in dig själv i en bur och bli slagen i ditt jävla ansikte. Du är ett djur. Jag är ett djur. Sluta låtsas som om du är mer än vad du faktiskt är. Du är en bit kött som förbrukas för underhållnings skull. Det är en märklig sak att acceptera men det är trots allt vad det är.

 

 

 

 

 

Exakt vad som kommer vid vinst för Strickland—som just befinner sig på sextondeplats i UFC:s officiella ranking— är i nuläget oklart. Både Strickland och Hall kommer från fyra raka vinster var och en imponerande seger den 31:a juli, oavsett fighter, kan föra de uppåt i rankningen och närmare en titelfight.

 

Går det att jämföra professionell fighting med prostitution?
Vem tror ni tar hem segern den 31:a juli?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...