UFC-fightern Kevin Hollands galna historia: “Han gled av vägen”

✔ Läskigaste situationen hittills för UFC:s superhjälte när lastbilen välte omkull: "Denna gång var jag rädd"

Welterviktaren Kevin Holland har kommit att bli UFC:s alldeles egna superhjälte.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bethard

På sin fritid gillar fightern att spöa upp internettroll, men han har även varit upptagen med att rädda liv på senare tid. Adrenalinet i buren verkar inte räcka till för UFC-talangen, som ständigt hamnar i farliga situationer där han tvingas komma till någons undsättning.

“Trailblazer” Holland hjälpte bland annat att stoppa en beväpnad man i mars och jagade ner en påstådd biltjuv i oktober förra året. Denna gång rusade han ur sin bil på motorvägen för att hjälpa föraren av en lastbil som hade välts omkull.

– Det var en kille som välte omkull en lastbil, sade Holland på podcasten The Fighter vs. The Writer. Jag klev (ur bilen) och hjälpte honom. Annars har inget särskilt hänt.

– Jag kör en Regal, old school, lite som min Batmobile, fortsatte Holland. Alla vet att Batman är min favoritkaraktär, det är förmodligen varför jag ingriper under alla dessa situationer. Jag kör längs vägen, njuter av lite bra, gammal 80- och 90-tals musik, bara glider. Det är snabbt men det glider, och sedan tittar jag över till höger sida och den här killen försöker ta sig på motorvägen rätt snabbt.

– Jag vände mig om. Jag tittade över på höger sida och han gled (av vägen). Jag körde min Regal åt sidan, glad över att jag installerat nya bromsar. Hoppade ut, sprang över dit, hoppade upp (på lastbilen), slängde upp dörren och fick ut killen.


HETAST JUST NU


Kevin Holland ville vara superhjälte som barn: “Måste vara försiktig med vad man önskar om”

För Holland, som är van vid adrenalinpumpande situationer, var händelsen ännu läskigare än vanligt. Fightern säger sig ha varit rädd för livet för första gången sedan han började agera superhjälte på gatorna i Texas.

– Jag får ut killen, (lastbilen) läcker vätskor. Jag får ut killen ur lastbilen och jag är rädd. Alla andra gånger när saker har hänt har jag varit lugn, cool och sansad. Denna gång var jag rädd. Jag trodde att lastbilen skulle explodera. Killen återvänder till lastbilen! Han säger, “Jag behöver min mobil”. Jag sa typ, “Jag har en till mobil i min bil, du behöver inte din mobil. Vi måste dra”. Han svarar, “Jag måste hämta mina grejer”.

– Så jag hjälper honom ta sig ut en andra gång och jag säger, “Vi måste dra”. Han svarar, “Jag tror jag behöver något annat ur lastbilen”. Jag går iväg. När jag vänder mig om är det en polis där och jag säger, “Hej, vad händer?” Han säger, “Du får tala om för mig vad som händer – vem kör, du eller han?” Jag säger nej, nej, nej, min bil är där nere. Så det är en sådan situation (där jag tänker att) jag borde nog ha stannat i bilen.

Lyckligtvis blev ingen skadad när lastbilen körde av motorvägen och inga andra fordon var inblandade. Varför mannen tappade kontrollen är oklart, men Holland tror sig veta vad som ligger bakom det hela.

– Han gled perfekt på gräset (vid sidan av motorvägen), sade Holland. Jag tror att snubben somnade medan han försökte ta sig in. Vem vet. Jag vet hur det är. Jag är trött när jag kör också. Jag slirar. Det händer.

– Killen var helt okej men helt plötsligt när polisen kommer fram (så börjar han skrika). Du filmar nu, tänkte jag.

Det finns tydligen ännu en incident som ingen vet om, men Holland avböjer att avslöja vad som kan ha inträffat.

– Jag har en till situation som är ännu vildare än så, men jag kommer aldrig att avslöja det. Ja, efter den situationen tänkte jag hur hamnar jag alltid i dessa situationer.

Att vara en superhjälte är mer än att bara bära trikåer. För Holland har drömmen visat sig vara långt ifrån idyllen som han drömde upp som barn, men trots det funderar han över ett nytt superhjältenamn.

– När jag var ung ville jag vara en superhjälte, avslöjade Holland. Man måste vara försiktig med vad man önskar om.

– Det jag har lärt mig från en god vän till mig, hon går faktiskt en match snart, hon sa, “kompis, när du gör gatu-grejer tar du av dig glasögonen. När du gör bra grejer sätter du på dig glasögonen. Du är motsatsen till Clark Kent”. Jag gillade det så jag kanske börjar kalla mig själv för Clint Kark.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bethard

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Kevin HollandSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...