Tatiana Suarez om Khamzat Chimaev: “Försökte brottas med mig i bastun!”

✔ Obesegrade UFC-fightern pratar om att stöta på Khamzat i USA: "Vad håller du på med?!"

Obesegrade stråviktaren Tatiana Suarez har flera roliga historier att berätta om sin UFC-kollega och vän Khamzat Chimaev!

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Suarez har inte tävlat sedan juni 2019 men säger sig nu vara på väg tillbaka till oktagonen efter en rad allvarliga skador. Hon har ett matchfacit på åtta raka vinster, varav fem kommit i UFC-buren.

Bethard Khamzat UFC 273

I sin senaste match besegrade hon Nina Nunes och inför sin stundande retur satte sig Suarez ned för att prata med MMA-journalisten Helen Yee. Under intervjun kommenterade hon bland annat sina många skador och bjöd också på några historier om sin vän Khamzat.

Khamzat kommer i helgen att återvända till buren då han tar sig an Gilbert Burns på UFC 273. UFC-svensken har gjort sig ett namn som en fruktad fighter som alltid vill slåss, något som Suarez kunde bekräfta med ett par roliga historier.

 – Varenda gång när han ser mig på [UFC Performance Institute] så kommer han fram och sparkar mig, skenben mot skenben, berättade Tatiana Suarez med ett skratt. Jag sa, “Vad håller du på med?! Vi har inte ens benskydd på oss!”

– Det är en riktigt bra vänskap. Häromdagen försökte han brottas med mig i bastun. Jag sa typ, “Dude, vad händer just nu?! Nej, låt oss inte göra det här.”


HETAST JUST NU


Speltips inför UFC 273 med Khamzat Chimaev


Gilbert Burns vs. Khamzat Chimaev

Söndag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO/TKO
2.20
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!

Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Insättnings & omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00 | spelpaus.se

Tatiana Suarez om Gilbert Burns vs Khamzat Chimaev

Tatiana Suarez är vida ansedd att ha potentialen för att vara en framtida mästare själv. Hennes skador har dock hindrat henne från att nå sin fulla potential och på grund av sin inaktivitet har hon också förlorat sin plats i rankingen.

Precis som Khamzat Chimaev så har Suarez ambitioner om att ta UFC-bältet i flera divisioner. Hon tror på sig själv och även på på sin UFC-kollega Khamzat. Hon tror dock att helgens match kommer att vara svår för UFC-svensken!

 – Jag kan se det, sade Tatiana Suarez om Khamzat Chimaev som dubbelmästare. Jag ser fram emot den här matchen för då kommer vi att få se… Det är en utmaning och Gilbert är riktigt tuff. Jag är bara riktigt taggad på att se den här matchen. Jag tror att det kommer att klargöra mycket för många. Det är en bra match. Gilbert är en bra fighter. Han har kraft och bra grappling. (Framöver) skulle jag vilja se [Khamzat] i en högre viktklass!


Missa inte: UFC 273 med Khamzat – Matchkort, Svenska tider, Stream och Info!


Speltips

UFC 273ODDSSPELBOLAG
Gilbert Burns4.80
Khamzat Chimaev1.16
Khamzat Chimaev vinner i rond 12.40
Khamzat Chimaev vinner via KO/TKO/DQ2.20
Khamzat Chimaev vinner via submission3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler & villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00.

Bethard Khamzat UFC 273

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttSvensk Kampsport

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara