UFC-fightern SÅGAR hyllade titelmatchen: “Prestationerna var hemska!”

✔ Den forne titelutmanaren anser att Prochazka och Teixeira inte presterade på toppen av sin förmåga! ✔ "Glover såg lite gammal ut"

Jiri Prochazka (29-3-1 MMA, 3-0 UFC) och Glover Teixeira (33-8 MMA, 16-6 UFC) har hyllats efter deras titelmatch på UFC 275. Flera inom MMA-världen har uttryckt att lätt tungviktsmötet var en av årets bästa matcher. Den forne titelutmanaren Anthony Smith (36-16 MMA, 9-4 UFC) anser dock att båda fighters inte presterade på toppen av sin förmåga. 

Trots att Prochazka blev den förste någonsin att avsluta den 43-åriga Teixeira via submission så var Smith kritisk efter matchen. 

– För att vara ärlig så tror jag att dessa killar hade de sämsta prestationerna i sitt liv, sade Smith i en intervju med The MMA Hour. För första gången så såg Glover lite gammal ut. Det var inte den Glover jag mötte, jag vet inte vem den killen var. Lyckligtvis för Glover så presterade inte Prochazka på toppen av sin förmåga.

– Båda fighters tog hemska beslut. De slogs helt enkelt inte smart överhuvudtaget, skulle man slagit ihop deras fight-IQ under matchen skulle det inte ens varit tvåsiffrigt.

Smith anser att Teixeira var en helt annan fighter i titelmatchen på UFC 275, jämfört med hur Teixeira presterade när han avslutade Smith via TKO år 2020.

– Han hade hans rygg flera gånger, men han tappade positionen. Jag vet inte om jag någonsin sett Glover tappa sådana positioner tidigare. Vart var den där Glover som tog min rygg? Det var inte samma kille som i lördags kväll.


HETAST JUST NU


Anthony Smith hyllar deras mod – men sågar de tekniska prestationerna under UFC 275!

Teixeira har efter titelmatchen mot Prochazka antytt att han hade en svår viktnedgång och att den påverkade hans prestation under matchen. 

– Glover har var väldigt bra i sina senaste fyra matcher, men jag tror att hans reaktionstid har försämrats. Han kunde inte undvika Prochazkas slags, det var bara konstigt. 

Smith hade många synpunkter på Teixeiras och Prochazkas tekniska prestationer efter titelmatchen, men han berömde också deras tapperhet. 

– Innan någon påstår att jag snackar skit, vill jag säga att jag inte är kritisk. Det var modiga prestationer från båda killar, de båda slogs med mod. Dock måste jag som analytiker analysera deras prestationer och prestationerna var hemska.

Smith kommer senast från en vinst mot Ryan Spann och är aktuell med en match på UFC 277 mot ryssen Magomed Ankalaev.

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Anthony SmithSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...