UFC-fightern om varför matchen mot Conor McGregor aldrig blev av!

✔ "Mycket förändras varje dag, särskilt när man pratar om den största sportikonen på planeten"

Det var många inom MMA-världen som trodde att den topprankade lättviktaren Michael Chandler (23-7 MMA, 2-2 UFC) skulle möta superstjärnan Conor McGregor (22-6 MMA, 10-4 UFC) härnäst. Det är ännu oklart om eller när den forne dubbelmästaren kommer att göra sin UFC-comeback, men det kommer inte bli mot den tidigare Bellator-mästaren. Istället ska Chandler gå match mot den tidigare titelutmanaren Dustin Poirier på UFC 281 i november, något som Chandler inte är allt för besviken över.

Fotbollsmatch - UEFA - 25 sep 20:45

Danmark - Frankrike
3.35 - 2.15
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Vill jag ha Conor-matchen? Självklart. Tror jag att matchen kommer att ske i framtiden? Absolut, sade Chandler till MMA Fighting. Mitt mål är att bli nummer ett, inte att möta Conor. Mitt mål är att bli en UFC-mästare, bli den bästa killen på planeten. Då behöver jag vinna mot någon annan i topp-5, för att sedan möta vinnaren av Charles vs Islam och sedan bli mästaren under första kvartalet nästa år.

– Om det fanns någon garanti för att matchen skulle ske, så skulle jag inte haft några problem med att vänta i några månader. Det här är MMA. Mycket förändras varje dag, särskilt när man pratar om den största sportikonen på planeten.


HETAST JUST NU


Ingen vet vem Conor McGregor kommer att möta!

McGregor har ryktats att möta flera olika UFC-fighters i sin comeback, men också boxaren Floyd Mayweather. Chandler menar på att det är dumt att bara sitta och vänta på superstjärnan, när ingen vet när han kommer att komma tillbaka.

– Det finns rykten att han skulle möta Floyd Mayweather, och även rykten om att han aldrig kommer att komma tillbaka. Med så mycket osäkerhet kring honom, så skulle det var dumt att lägga alla dina ägg i den korgen.

UFC-presidenten Dana White han gått ut och dementerat ryktena om att McGregor skulle möta Mayweather i en returmatch. White gjorde det klart att irländaren ska återvända till MMA och inte boxning.

 

Danmark vs Frankrike

 

3.35 – 2.15

 

25 September | 20:45 | UEFA Nations League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Conor McGregorMichael ChandlerSenaste Nytt

Svara

Redaktionstipset – BELLATOR

Sept. 23: BELLATOR

BELLATORODDSSPELBOLAG
Melvin Manhoef6.75
Karl Albrektson via KO2.00
Benson Henderson1.52
Mads Burnell1.24
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00. [comeontracker]
Omröstning

Vem vill du se Khamzat Chimaev möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...