UFC-fightern om vem Khamzat borde möta: “Titelmatch om han vinner”

✔ Sean Stricklands råd till Khamzat Chimaev: Stanna i weltervikt!

Efter UFC-svenskens Khamzat Chimaevs (12-0 MMA, 6-0 UFC) viktmiss inför UFC 279 är det många inom MMA-världen som tycker att 28-åringen borde flytta upp en viktklass. UFC-chefen Dana White uttryckte efter Khamzats seger mot Kevin Holland att svensken borde göra en flytt till mellanvikt. UFC-mellanviktaren Sean Strickland (25-4 MMA, 12-4 UFC) har vid ett flertal tillfällen sparrats och tränat med den obesegrade UFC-talangen, och han tycker att Khamzat borde stanna i weltervikt. Strickland började sin UFC-karriär i weltervikt, men en motorcykelolycka tvingade honom till att göra flytten upp till mellanvikt.

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Det här är svårt, sade Strickland i en intervju med Helen Yee. Om det inte vore för min olycka skulle jag ha stannat kvar i weltervikt, jag skulle förmodligen haft större chans att vinna ett bälte där. Det här är väldigt svårt. Skulle han (Khamzat) njuta mer av livet som en mellanviktare? Ja, för fan. Jag äter cheeseburgare, jag är en glad och tjock man.

– Men som sagt, i weltervikt var livet jävligt eländigt. Jag gick ut och sprang varenda jävla kväll. Han har dock en större chans att bli mästare i weltervikt, men jag förstår också att bantningen är jävligt brutal. Om jag inte råkade ut för en motorcykel olycka skulle jag förmodligen varit en welterviktare idag.


HETAST JUST NU


Strickland vill se Khamzat vs. Covington!

Strickland tror att Khamzat endast behöver en till seger för att gå match om bältet i weltervikt. 31-åringen anser att den forne titelutmanaren Colby Covington skulle vara en perfekt nästa match för Khamzat.

– Han måste möta någon som är topprankad. Jag tror att Covington skulle vara en fantastiskt match för honom. Jag tycker att han borde möta Covington härnäst, han borde få en titelmatch om han vinner.

Strickland går sin nästa match i UFC den 17 december. Han tar sig an den topprankade amerikanen Jared Cannonier.

Kan Khamzat besegra Covington?

Loading ... Loading ...

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khamzat ChimaevSean StricklandSenaste Nytt

Svara