UFC-fightern utmanar Jake Paul – till en dödsmatch på en öde ö!

✔ "Om du erbjuder mig fem miljoner dollar att slå dig..."

Kändisboxaren Jake Paul har sedan den brutala knockout-vinsten mot forna UFC-mästaren Tyron Woodley utmanat flertalet potentiella motståndare, bland andra welterviktsstjärnan Jorge Masvidal. Erbjudandet till “Gamebred” Masvidal var generöst. Fem miljoner dollar (ca 45 miljoner kronor) i baslön, plus pay-per-view ersättning.

– Masvidal, jag har ett erbjudande till dig just nu – fem miljoner dollar garanterat, plus procentandel av pay-per-views, sade Jake på podcasten Impaulsive. Det är det mesta du någonsin tjänat som fighter, någonsin!

“Gamebred” Masvidal gav snabbt svar på Jake, men “småpengarna” verkade han inte vara nöjd med.

 – UFC kommer inte att låta mig slåss för småpengar, svarade Masvidal på Twitter. Ge mig garanterade [tjugo miljoner dollar] plus pay-per-view så är jag säker på att UFC kommer att vara okej med det så länge jag ger dem deras avgift. Sedan krossar jag med glädje ditt ansikte.

– Om UFC fortfarande säger nej eftersom pengasumman fortfarande är för låg så kom över till UFC, teckna deal för en match och vi kan bestämma att jag bara kan boxas i buren. Om jag gör något annat än det förlorar jag min lön till dig. Kom hit och få betalt och bli knockad.

Masvidals föreslagna lösning, nämligen en match i UFC:s oktagon, är något som Jake sagt att han inte är intresserad av. En match mellan Jake och Masvidal är alltså inte särskilt trolig, om inte Jake och hans team lyckas nå en överenskommelse med UFC.


HETAST JUST NU


Mellanviktaren Sean Strickland ger eget erbjudande till Jake!

Sean Strickland verkar knappt kunna tro Jakes imponerande erbjudande till Masvidal. På Twitter skriver Strickland bland annat att han är villig att ta sig an Jake på en öde ö i internationellt vatten för summan ifråga.

– [Jake Paul], började Strickland. Om du erbjuder mig FEM MILJONER (DOLLAR) att slå dig, då kan vi fan flyga till en öde ö i internationellt vatten och slåss till döden på YouTube för den typen av pengar… bareknuckle, handskar, knivar, påkar… lol! Låt oss fucking köra..

För summan som Jake är villig att betala Masvidal skulle Strickland dessutom ta sig an bägge Paul-bröderna, det vill säga även Logan Paul!

– Jag skulle fajta dem båda för fem miljoner och vinna, skrev Strickland.

– Vi tjänar inte ens i närheten av fem miljoner, fortsatte Strickland. Jag hatar inte, jag älskar UFC. Jag är en white-trash motherfucker och UFC har gett mig ett liv… Jag kan fortfarande inte begripa att jag inte är en fattig förlorare. Men för fem miljoner… Det finns inte mycket jag inte skulle göra. Att skada honom vore en underskattning.

Strickland är en minst sagt excentrisk MMA-utövare. Han har i tidigare intervjuer delat med sig av sina mörka och mordiska tankar. En match till döden är alltså förmodligen något som han tänkt på flertalet gånger förut!

UFC-fightern utgör ett lämpligt alternativ för Jakes nästa match, men har givetvis inte samma stjärnstatus som Masvidal. Huruvida Jake får ta sig an någon UFC-fighter nästa år återstår att se!

 

Vem vill du se Jake Paul möta nästa år?

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...