UFC-fighterns brutala misshandel av sin partner: “Slog henne flera gånger i ansiktet”

✔ Fortsatte att slå sin flickvän när hon låg på marken!

Det kommer nu flera oroväckande uppgifter om UFC-fighter Luis Penas gripande i helgen. 

Det var i lördags som polisen grep “Violent Bob Ross” efter att fått samtal om ett våldsamt bråk. På plats blev UFC-fightern omhändertagen och står nu anklagad för partnervåld och misshandel, båda av ringa grad.

MMA Junkie bad om den offentliga klagomålsförklaringen som ligger som grund för den pågående utredningen. Där kan man läsa om händelseförloppet och det våldsamma bråk där UFC-fightern ska ha slagit sin flickvän flera gånger i ansiktet. Pena ska ha fortsatt att slå henne när hon låg på marken och kvinnan uppvisar även bitmärken på sitt knä.

Här är delar från klagomålsförklaringen. Observera att “den tilltalade” refererar till Pena, medan “Person 1” är hans flickvän och “Person 2” är en tredje part som försökte gå emellan.

Rapporten är skriven av poliskonstapel Steven G. Lees som grep Pena på plats.

 — Den tilltalade var inblandad i ett fysiskt bråk med Person 1 som han har haft ett förhållande med under de senaste 18 månaderna. Den tilltalade slog avsiktligen Person 1 med knuten näve i ansiktet flera gånger och fortsatte att slå Person 1 medan hon låg på marken. Person 1 hade mindre skador på ovansidan av sin vänstra hand, skador på vänster handled och ett påstått bitmärke på området kring vänster knä.

— Medan ovanstående incident inträffade observerade Person 2 bråket och försökte kliva in och avvärja situationen mellan den tilltalade och Person 1. Vid den tiden slog den tilltalade Person 2 på vänster öga med knuten näve. Slaget resulterade i ett lila blåmärke vid ögat på Person 2. När hon blev träffad föll Person 2 till marken och fick en skada på höger armbåge. Både Person 1 och Person 2 har givit svurna uttalanden som bekräftar ovanstående information. Skadorna fotograferades.

Borgen sattes på $6000 för Luis Pena, ca 52 500 kronor.


RELATERAT

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...