UFC förlorar stor huvudmatch – Guram redo att hoppa in!

✔ Nya UFC-svensken: "Jag är alltid redo!"

Nya UFC-svensken Guram Kutateladze är redo att hoppa in som ersättare efter att det står klart att huvudmatchen mellan Islam Makhachev och Rafael dos Anjos blivit inställd. Det är Makhachev som råkat ut för en ospecificerad skada.

Det är andra gången som Makhachev vs dos Anjos ställs in. De två skulle ha mötts under UFC 254 men då testade ex-mästaren dos Anjos positivt för Covid-19.

UFC letar nu efter en ersättare för Makhachev och dos Anjos har redan utmanat ett av de hetaste tillskotten i organisationen: ex-mästaren i Bellator Michael Chandler.

– Jag önskar Makhachev en snabb återhämtning, skrev dos Anjos. Jag letar nu efter en ny danspartner. Ser ut som Michael Chandler är redo att köra, nu är det ditt drag!


Relaterat


Guram Kutateladze: “Jag är alltid redo!”

En av dem som är villiga att hoppa in och rädda huvudmatchen är Guram!

“Georgian Viking” Guram har just nu nio raka vinster och gjorde nyligen en mycket imponerande UFC-debut mot Mateusz Gamrot. Han gjorde det snabbt klart och tydligt att han är redo att hoppa in som ersättare och slåss närsomhelst.

När nyheterna om att Makhachev skadat sig så var Guram snabb på att slänga sitt namn i hatten.

 – Krya på dig Islam Makhachev, hoppas du snabbt återhämtar dig, skrev Guram. dos Anjos, jag är alltid redo för att ta matcher med kort varsel och möta de tuffaste killarna i min division. Vi kör!

Guram har ännu inte fått något svar på sin utmaning. Skulle han få något som helst gehör så skulle det vara en extremt stor chans för nykomlingen att göra sig ett namn i UFC.

Ex-mästaren dos Anjos har förlorat fyra av sina fem senaste matcher men tillhör fortfarande toppskiktet av welterviktsklassen.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Guram KutateladzeSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara