Jon "Bones" Jones. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt

UFC försöker promota Cormier – hånas av Jon Jones

✅ Hånar rivalen och UFC efter tweet ✅ "Ser fram emot att få örfila någon ..."

Snart är det dags för årets största gala hittills när UFC 226 går av stapeln i Las Vegas. Förutom ett toppmöte om fjäderviktsbältet mellan Max Holloway och Brian Ortega i den delade huvudmatchen bjuds vi på ett supermöte om tungviktsbältet mellan den lätta tungviktsmästaren Daniel Cormier och tungviktsmästaren Stipe Miocic.

Superfight! Stipe Miocic vs. Daniel Cormier klart för UFC 226 – coachar TUF 27

Inför stormötet valde UFC att lägga upp en tweet där man frågade fansen om Cormier kunde räknas som den störste genom alla tider om han vann matchen mot Miocic – något som har fått en viss  tidigare mästare att reagera.

I en rad tweets hånar nämligen Jon Jones både UFC och Cormier, och ifrågasätter hur man ens kan överväga tanken att kalla “DC” större än honom själv.

Jones var under en lång period obestridd lätt tungviktsmästare med hela åtta titelförsvar, men avtjänar nu en dopingavstängning från sporten efter att ha testat positivt för otillåtna substanser för andra gången.

Läs mer: Jon Jones bryter tystnaden efter dopingskandalen

Rivalerna Jones och Cormier har mött varandra två gånger, där Jones gått segrande ut båda mötena. Deras senaste möte, som ägde rum under den förra sommaren, ändrades dock från en knockoutseger i Jones favör till en No Contest efter att den ovan nämnda dopingskandalen briserat dagarna efter fighten.

Läs också: Dana White är frustrerad över Jon Jones: “Hela grejen gör mig galen”

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara