Israel Adesanya beskriver hur han vill strypa ut och ofreda Jon Jones

✅ "...drar jag mina bollar över hans ansikte..."

Mellanviktsmästaren Israel Adesanya och lätt tungviktsmästaren Jon Jones har blivit bittra rivaler och det ser inte ut att förändras inom kort.

Trots att både “The Last Stylebender” och “Bones” Jones har stora matcher inplanerade så kan de inte låta bli att gräla med varandra så fort de får möjlighet.

När Adesanya gästade The Rich Eisen Show så tog han tillfället i akt att dela med sig av en mycket målande beskrivning av sitt drömscenario, om han skulle dela bur med Jones.

 – Jag vill strypa ut honom, sade Adesanya.

– Det skulle vara kul om han försökte sig på en nedtagning, och jag skulle fånga honom i en giljotin. Han skulle försöka rulla över på rygg och jag skulle få topposition. Han skulle försöka komma loss men slutligen tuppa av från mitt strypgrepp.

– Herb Dean stoppar matchen och när jag glider av Jones så drar jag mina bollar över hans ansikte. Det vore ganska coolt, tror du inte?

Adesanya är inbokad för att ta sig an Yoel Romero under UFC 248 den 7 mars. Jones är i sin tur inbokad inför helgens UFC 247 där han möter Dominick Reyes.

Du kan se hela intervjun i videon ovan.

Mer om Adesanya och Jones

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Israel AdesanyaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...