UFC-stjärnan Jack Hermansson i otäck olycka – på fisketuren!

✔ Utflykten slutar med en tur till sjukhuset!

Den Norgebaserade MMA-stjärnan Jack “The Joker” Hermansson har råkat ut för en otäck olycka under en utflykt i helgen. I lördags var han ute i vildmarken för att ägna sig åt isfiske, men det hela slutade med en tur till sjukhuset.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Hermansson skadade sin högerfot när han råkade sparka till en isborr som han gick och bar på. Det ledde till ett djupt skärsår som behövde sys ihop. I en intervju med SVT Sport berättar “The Joker” om den otäcka händelsen.

– Jag var ute på isfiske och råkade sparka till isborren när jag gick med den i handen och den skar upp foten ganska illa, berättar Hermansson.

– Såret behövde sys ihop och jag kan ta ut stygnen om 14 dagar. Efter det borde det vara lugnt att börja styrketräna så det behöver inte vara så illa. Det var ett stort sår men allt har gått bra.

Hermansson uttrycker sin frustration över att ha gått miste om vad som annars hade kunnat bli en härlig och fridfull fisketur.

– Det var klantigt och tråkigt eftersom det förstörde fisketuren och förhindrar min träning. Jag är osäker på det totala antalet stygn, men utvändigt blev det fem styckena.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av jack hermansson (@jackthejokermma)


HETAST JUST NU


Jack Hermansson på jakt efter titeln

Hermansson är i dagsläget rankad nummer sex efter att förlorat mot Marvin VettoriUFC Fight Night: Hermansson vs Vettori. Det var först tänkt att Hermansson skulle mött Darren Till under den galan, men tyvärr drog sig Till ur mötet på grund av en skada.

Kevin Holland erbjöd sig att kliva in som ersättare och mötet såg ut att bli av, men även denna matchning behövde ställas in efter att Holland testades positivt för covid-19.

Innan förlusten mot Vettori hade Hermansson plockat på sig en seger mot den topprankade Kelvin Gastelum. Matchen avslutades via submission i första ronden och bidrog till diskussioner ifall Hermansson var redo för en titelchans.

Nu får vi vänta och se när Hermansson kan komma tillbaka, men att han tar en match på kort notis kommer inte att vara aktuellt för tillfället.

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jack HermanssonNyheterSenaste NyttSvenska Nyheter

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara