Jorge “Gamebred” Masvidal avslöjar när han gör sin comeback!

✔ Då planerar han sin retur ✔ "Folket kommer att gilla det"

Jorge Masvidal meddelar att han är redo att återvända och han siktar på augusti eller september för sin retur till oktagonen!

Vem han kommer att möta är ännu inte bekräftat av UFC, även om “Street Jesus” Masvidal påstår sig sitta på den informationen. I en intervju med iFL TV bjuder han fansen på heliga löften.

– Augusti eller september. Någon kommer bli döpt och folket kommer att gilla när de får reda på vem det är!

 

 

 

I dagsläget finns det inget datum bekräftat, och motståndaren kan det endast spekuleras om. Mycket antyder dock på att MMA-fansen kommer att få se ytterligare en titelmatch för mannen med de många smeknamnen: “Gamebred” Masvidal.


RELATERAT


Jorge Masvidal mot nytt bälte – Ali Abdelaziz säger emot

Masvidal är för närvarade fjärderankad och håller dessutom i det unika BMF-bältet (Baddest Motherfucker). Sedan hans comeback till sporten 2019 har han dock haft ögonen på det riktiga bältet.

Kamaru Usman är för närvarande UFC:s welterviktsmästare och har redan försvarat bältet tre gånger. En av gångerna var just mot Masvidal. Den matchen ägde rum under UFC 251 den 12 juli 2020 och slutade i en enhällig domslutsvinst för Usman. Efter den matchen var Masvidal mycket angelägen om att få en returmatch då han antog mötet med några dagars varsel.

Usman tog dock inte returmötet direkt, utan försvarade istället titeln mot Gilbert Burns. “The Nigerian Nightmare” Usman knockade Burns i tredje ronden och direkt efter matchen bad han om ett returmöte med Masvidal. Returmötet lockar nog den dominanta mästaren av flera anledningar.

Ingen har avslutat Masvidal sedan 2009 och det var utanför UFC. Usman är säkerligen ivrig att bli första man att göra det i UFC:s oktagon. Dessutom sålde UFC 251: Usman vs Masvidal mängder med PPVs, hela 1,3 miljoner! Den sortens summor är det kanske bara Masvidal som kan erbjuda mästaren i den nuvarande toppen av UFC:s welterviktklass.

Enligt uppgifter från MMA Fighting avvisar dock Usmans manager Ali Abdelaziz den potentiella returmatchen.

– Masvidal bestämmer inget. Han måste sätta sig ner och fortsätta arbeta på sin brottning. När mästaren fattar ett beslut kanske han kommer att ge [Masvidal] en chans. Men just nu pågår inget, säger Ali Abdelaziz.

 

 

 

 

Vem tror du Jorge Masvidal möter i sin nästa match?

 

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jorge MasvidalKamaru UsmanSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...