UFC-kampanj: Få 500 kr i freebet från Ohmbet – Störst på MMA

‼️Kampanjerbjudande inför UFC Hamburg ✅Få 500 kr i freebet att betta för!

Nu är det inte långt kvar till UFC Hamburg går av stapeln! Galan kommer att bjuda på några av lätt tungviktsklassens absoluta toppnamn och kan komma att cementera nästa toppnamn i divisionen. Här kommer vi bland annat att få se Mauricio “Shogun” Rua, Anthony Smith, Glover Teixeira och Corey Anderson göra upp om nästa kliv upp i rankingen. Inför galan har MMAnytt.se och Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds satt ihop en unik UFC-kampanj som du kan ta del utav!

Få 500 kr i Freebet från Ohmbet!

 


Såhär gör du för att få 500 kr i Freebet

Varför inte passa på att använda kampanjerbjudandet för att testa på att betta under UFC Hamburg? På FightOdds.se hittar du två spännande analyser på helgens huvudmatcher. Läs vidare och ta chansen att utöka din spelkassa rejält. Här har du alla tider, odds och det fullständiga matchkortet! 

Satsa en slant för chansen att vinna stort på  Ohmbet – Bettingsidan med världens bästa UFC-odds!

 

Kategorier
AnnonsSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...