Kommer Khabib någonsin tillbaka? Mästaren låter MINST SAGT tveksam!

✔ "The Eagle" avslöjar vart hans fokus ligger

Det ser inte ut som att Khabib “The Eagle” Nurmagomedov är speciellt intresserad av att komma tillbaka till UFC.

Khabib är fortfarande UFCs lättviktsmästare trots att han annonserade sin pension för cirka tre månader sedan. Anledningen är att han lovat sin mor att inte fortsätta tävla efter sin fars bortgång i fjol.

I samband med UFC Fight Island 7 gick UFC-chefen Dana White ut med informationen att Khabib var öppen för en retur till buren. White menar på att ifall någon presterar spektakulärt på UFC 257 och väcker Khabibs hunger så finns det en möjlighet att han kommer tillbaka.

Den uppkommande galan innehåller spännande matcher där Michael Chandler tar sig an Dan Hooker i den delade huvudmatchen. Det stora dragplåstret är dock självklart returmötet mellan Conor McGregor och Dustin Poirier.

Under Khabibs första intervju efter mötet med White framkommer det att “The Eagle” inte har några planer på att gå matcher den närmsta tiden.

– Det måste finnas något som motiverar mig, något som väcker min hunger. Utan en hunger för sporten, som jag sysslat med i många år, är det svårt att lyckas. Jag har åstadkommit så mycket inom MMA och det finns inte någon jag vill möta just nu.


HETAST JUST NU


Khabib Nurmagomedov har fullt upp utanför UFC

Khabib befinner sig i Abu Dhabi då han i onsdags var i Umar Nurmagomedovs ringhörna under UFC Fight Island 8. Efter matchen meddelade Khabib att han har andra åtaganden utanför buren som tar upp hans tid.

Att träna för en fight går inte hand i hand med att ta hand om sin nya MMA-organisation: Eagle Fighting Championship.

– Pratar vi affärsprojekt så har jag mycket att göra och mycket som är planerat. Att fightas är inget som finns med i mina planer. Jag kommer dock fortsätta träna eftersom det ger mig en otrolig glädje. Jag gillar att brottas, springa, sparras, slå på mitsar och boxningssäckar. Det är något jag gjort hela mitt liv och jag kommer fortsätta med det.

“The Eagle” avslutar med att säga att han inte har några planer den närmsta tiden och det är inget han lägger någon energi på.

– Jag har inga planer gällande UFC den närmsta tiden. Jag har inga tankar eller funderingar på att förbereda mig inför en match.

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Dana WhiteKhabib NurmagomedovNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...