Khamzat Chimaev tar sikte på Nate Diaz och den före detta UFC-mästaren

✔ "Khabib 2.0" är ute efter toppnamnen ✔"Jag vill slåss mot honom, jag gillar inte honom alls!"

Khamzat Chimaev är namnet på allas tunga men om den svenska UFC-talangen får som han vill så är detta bara början!

Efter en av organisationens mest dominanta UFC-debuter så ligger världen öppen för killen som kallats för “Khabib 2.0.” UFC-chefen Dana White är en av Chimaevs många fans och han kunde igår bekräfta att organisationens letar efter en ny motståndare åt svensk-tjetjeniern .

Chimaev saknar knappast självförtroende och när han pratade med TMZ Sport så delade han med sig av en imponerande önskelista.

Både Mike Perry, Nate Diaz och Robbie Lawler fick sig en utmaning från Chimaev. Speciellt Perry fick sig en rejäl känga från den svenska UFC-talangen efter den kontroversiella videon.

 – Jag vill besegra mer fighters, sade Chimaev. Vem var den där snubben som slog en gammal gubbe, Mike Perry? Jag vill slåss mot honom, jag gillar inte honom alls.

– Jag vill krossa Nate Diaz och jag vill slåss mot en snubbe som är en legend för mig, Robbie Lawler. Honom vill jag ha en match emot.


Relaterat: 


Khemzat Chimaev siktar på guld – inom två år

Det obesegrade stjärnskottet är nu 7-0 som proffs och spås en lysande framtid inom sporten.

Han har själv ambitioner om att ta sig hela vägen och säger att det inte bör ta lång tid innan han tar hem UFC-bältet till Sverige.

Som MMAnytt tidigare rapporterat så känner sig Chimaev självsäker nog att kunna utmana welterviktsmästaren Kamaru Usman redan nu.

 – Det här året, om det är möjligt, svarar Chimaev om när han är redo för en titelmatch. Nästa år, detta år, jag vet inte. Men max två år, jag kommer ta hem bältet!

Kategorier
Khamzat ChimaevNate DiazSenaste NyttSvenska FightersSvenska Nyheter

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara