UFC klar med ansvarsfördelningen kring matchmaking efter Joe Silvas avgång

Nu är det klart med hur ansvarsfördelningen kring matchmaking kommer se ut efter att en av UFCs viktigaste kuggar lämnar företaget.

Det är mycket förändringar som sker i UFC för närvarande. Den största av dem kan vara att Joe Silva inte längre kommer arbeta på företaget han varit med i över tjugo år efter årsskiftet. Hur det kommer se ut när amerikanen är borta har det tidigare mest spekulerats kring.

Under kvällen verkar läget om hur livet efter Silva kommer se ut ha klarnat lite. MMAfighting har under kvällen rapporterat att tjänste- och ansvarsfördelningen för den delen av verksamheten han basade för nu är helt klar.

När 2017 inleds kommer Sean Shelby, nyligen befordrad till ‘Senior Vice President of Talent Relations’, ha hand om kvinnornas strå- och bantamvikt samt männens bantam-, fjäder-, lätt- och weltervikt. Männens lätt- och weltervikt blir det utökade ansvaret för honom.

Mick Maynard som tidigare varit ägare av och president för Legacy FC har nyligen anställts som ‘Vice President of Talent Relations’. Han kommer ansvara för männens flug-, mellan-, tung- och lätt tungvikt.

De flesta managers och fighters har redan informerats om förändringarna enligt MMAfightings uppgifter.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt
En kommentar
  • Corrector’n
    26 October 2016 at 12:31

    Joe Silva var ändå kass.

  • Svara