Våldtäkten på hotellet – skakande uppgifter om Conor McGregor-skandalen

✔ Kvinnan anklagar McGregor: Detta hände på hotellrummet!

I takt med att Conor McGregor förbereder sig inför UFC 257 så kommer det också fram fler skakande uppgifter om den stämningsansökan som en ung kvinna nyligen lämnat in.

McGregor stäms på mångmiljonbelopp av kvinnan, som han enligt uppgifter känner sedan tidigare. I bakgrunden för kvinnans stämningsansökan ligger en omfattande polisutredning utförd av den irländska polisen. McGregor har under den tiden både häktats och förhörts.

Nu kan New York Times avslöja ytterligare detaljer om den incident som “The Notorious” kan komma att fällas för. Den amerikanska tidningen delar med sig av kvinnans stämning och målar upp en skakande bild om MMA-stjärnan.
 


Extern annonslänk > Betta på UFC 257: McGregor Vs Poirier II – se de senaste oddsen här! 18+ gäller.MEST LÄSTA


Kvinnan: Conor McGregor våldtog mig

McGregor och kvinnan ska ha växt upp i samma område och tillhört samma umgängeskretsar. Tidigt den 9 december 2018 ska kvinnan och McGregor flörtat via meddelande på Instagram.

Kvinnan och en av hennes vänner ska sedan ha blivit upplockade av McGregors chaufför för åka till stjärnans fest. I bilen satt även en av McGregors vänner och det bjöds på kokain, något som kvinnan säger att hon tog lite utav.

De blev körda till ett hotell i Dublin där MMA-stjärnan väntade. Väl på plats ska McGregor ha vinkat till sig kvinnan och tagit med henne till ett sovrum där han begärde att hon skulle utföra “oanständiga handlingar” på honom, något som hon vägrade.

Under protester ska McGregor börjat kyssa kvinnan och ta av hennes kläder. Enligt stämningen ska hon både slagit och bitit MMA-stjärnan utan att få stopp på honom. Hon säger att McGregor sedan satte henne i ett stryplås och lyfte henne tre gånger. Då slutade hon att kämpa emot.

 – Det var så jag kände mig i oktagonen, ska McGregor ha sagt till kvinnan. Jag blev själv tvungen att klappa tre gånger, det var så jag kände mig.

Efter att hon slutat kämpa emot så ska McGregor ha genomfört en våldtäkt och därefter krävt att kvinnan skulle ligga i sängen bredvid honom.


RELATERADE ARTIKLAR


Fler detaljerna i McGregor-skandalen

När kvinnan vaknade upp dagen efter så ska hon ha fått en drink av sin vän som också spenderat natten på hotellet. Hennes enda minne efter det är att hon sitter i en taxi på väg hem från hotellet.

Väl hemma så ringde kvinnans mamma en ambulans som förde henne till sjukhuset. Hon kom att undersökas av ett team som hanterar sexuella övergrepp. Enligt stämningsansökan så fanns det blåmärken över hela hennes kropp och hon hade skrubbsår på både ansikte, hals och höger bröst.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


En månad senare gick kvinnan till polisen för att anklaga McGregor för våldtäkt. Kvinnan har inte kunnat arbeta sedan maj 2019 och beskriver en mängd av psykologiska och känslomässiga problem på grund av den påstådda attacken.

Kvinnan stämmer McGregor på upp till 2,13 miljoner dollar, ca 17 miljoner kronor. Beloppet ska täcka kvinnans förlust av nuvarande och framtida inkomster. Summan ska också täcka försäljningen av hennes hem i en förort i Dublin och köpet av ett nytt hus någon annanstans “för att undkomma påminnelserna om händelsen” samt täcka medicinska kostnader.

McGregor är planerad att tävla i huvudmatchen under UFC 257 den 23 januari.


Extern annonslänk > Streama Poirier vs McGregor 2 – Se returmötet mellan rivalerna i UFC 257 här!


💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara