UFC-legendaren gripen på nytt – skriker glåpord i oroväckande video!

✔ Vad händer med B.J. Penn?

UFC-legendaren BJ Penn har än en gång hamnat i problem med lagen och nu börjar folk bli riktigt oroliga för honom.

I söndags blev Penn gripen, på nytt misstänkt för att kört påverkad av alkohol. Den hawaiianska polisen släppte ett uttalande där de berättade att de hade gripit den före detta UFC-stjärnan efter att någon ringt in och anmält en bil för vårdlös körning.

När polisen anlände så var Penn försvunnen. Vittnen sade att 42-åriga Penn hade talat mycket högljutt med anställda och sedan kört ifrån platsen på ett oförsiktigt sätt.

Medan polisen förhörde vittnen så ska Penn ha återvänt till platsen och uppvisat tecken på alkoholbruk. Han greps sedan, anklagad för att ha kört under påverkan av berusningsmedel. Senare under dagen släpptes en video där en privatperson filmat incidenten.

Klippet visar hur Penn tas in i en polisbil medan han skriker rasistiska glåpord och förolämpningar.


MISSA INTE:


Vad händer med BJ Penn?

Penn har inte tävlat sedan maj 2019 då han förlorade ett enhälligt domslut mot Clay Guida. Matchen markerade hans sjunde raka förlust i UFC men trots detta bokades han in för ytterligare en match.

Matchen kom dock aldrig att materialiseras då UFC gav honom sparken i september 2019 efter att en oroväckande video visat Penn i ett våldsamt barslagsmål. Två månader tidigare hade Penn varit involverad i ett annat slagsmål, denna gång utanför en strippklubb på Hawaii.

I början av februari 2020 var Penn även involverad i en trafikolycka där han kraschade sin bil utanför ett köpcenter. Han misstänktes även då för att ha kört berusad.


RELATERAT


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BJ PennSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara