SENASTE NYTT: UFC-legendaren Chuck Liddell gripen för hustrumisshandel

✔ UTTALANDET: "Jag var offret" ✔ UFC Hall of Fame-fightern satt på fri fot efter att ha betalat borgen

Den före detta UFC-mästaren och UFC Hall of Fame-fightern Chuck Liddell har inatt spenderat tid i häktet, misstänkt för hustrumisshandel.

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Den 51-åriga MMA-profilen greps i måndags efter att polisen blivit uppmärksammade om ett bråk i parets gemensamma bostad. Enligt polisrapporten ska ett gräl mellan Liddell och hans hustru Heidi Northcott eskalerat till ett fysiskt bråk. Northcott ska enligt rapporten inte ha varit i behov av läkare när polis anlände.

Liddell greps och borgen sattes på 20,000 dollar, ca. 175 500 kronor. Liddell sattes på fri fot klockan tio på morgonen (lokal tid) efter att ha betalat borgensumman.

“The Ice Man” Liddell står anklagad för ringa misshandel av sin fru men tog nyligen till sociala medier för att påstå att det är han som är offret i händelsen.RELATERAT


UFC-legendaren Chuck Liddell: “Jag var offret”

På sin Instagram förklarar “The Ice Man” Liddell hur det var han som blev slagen, med blåmärken och skador som följd. Enligt Liddell så är detta endast den senaste i en rad av händelset som bottnar i problem med mental hälsa inom hans familj.

Han säger att poliserna ville gripa hans fru men att han valde att åka till häktet istället. Läs hela Liddells uttalande här nedan.

 — Los Angeles-polisen som kom till oss igår kväll var professionella, skrev Liddell. Även om information i detta fall kommer att avslöjas så småningom så anser jag att det är viktigt att förmedla och förtydliga några fakta om situationen.

— Jag var offret i det som hände igår kväll i vårt familjehem, vilket detaljerna i fallet kommer att avslöja. Polisen informerade mig att min fru skulle gripas, då jag inte hade reagerat på hennes attacker, allt medan jag själv fick blåmärken och skador. Jag valde att frivilligt gå i hennes ställe.

— Detta var en av de många gånger som jag har försökt skydda familjens psykiska ohälsa från allmänheten. Det har blivit smärtsamt uppenbart att detta inte kan fortsätta, eftersom vårt privatliv har nått en brytpunkt. Vänligen respektera vår integritet då jag nu hjälper till att navigera vår familj genom denna svåra tid.

Liddell ska infinna sig i rätten redan på onsdag.

 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Chuck LiddellSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara