UFC Liverpool: Molly McCann stryps medvetslös framför hemmapubliken

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Tidigare Cage Warriors-mästarinnan förlorar UFC-debuten ✅ Åker på en rear-naked choke - somnar istället för att klappa ✅ Se avslutet här!

Alldeles nyss avgjordes den andra matchen på UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till, pågår i Echo Arena i Liverpool, England i skrivande stund. Där fick vi se ett kvinnligt flugviktsmöte där den tidigare Cage Warriors-mästarinnan Molly McCann gjorde sin UFC-debut på hemmaplan när hon tog sig an Kanadas Gilian Robertson.

Dessvärre gick “Meatballs” första UFC-framträdande inte riktigt som planerat. Ståendes la hon mycket press och fick in flera fina smällar – men Robertsons nedtagningar, toppkontroll och överlägsna grappling blev för mycket för McCann.

I den andra ronden fick Robertson in en rear-naked choke och istället för att klappa så tuppade McCann av. Kolla in avslutet nedan!


LÄS MER: UFC Fight Night 130: Thompson vs. Till – Livestatistik och Resultat

LÄS OCKSÅ: UFC Liverpool: Thompson vs. Till – Diskussionstråd


Resultat och statistik

Officiellt resultat: Gillian Robertson besegrade Molly McCann via teknisk submission (rear-naked choke) i rond 2 (2:09)

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 130

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...