UFC-mästaren bemöter Joe Rogans uttalande efter hårda kritiken!

✔ Föreslår att göra en vadslagning med UFC-kommentatorn

UFC:s flugviktsmästare Deiveson Figueiredo befann sig i American Airlines Center där UFC 277: Pena vs. Nunes ägde rum förra helgen. I den delade huvudmatchen fick vi se ett möte om interimbältet i Figueiredos flugviktsdivision där hans tidigare motståndare Brandon “The Assassin Baby” Moreno tog sig an Kai Kara-France.

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Figueiredo tävlade senast i en titelmatch mot den dåvarande mästaren Moreno på UFC 270 i januari detta år. Det var en mycket jämn match där fans runt om i världen hade delade meningar om vem som tagit hem segern. Men det var Figueiredo som gjort tillräckligt enligt poängdomarna och han kunde återigen kalla sig mästare över flugviktsdivisionen. Matchen på UFC 270 var deras tredje möte och i dagsläget har de båda en vinst var över varandra. Deras första möte slutade oavgjort och varje gång vi har fått se de två herrarna tävla mot varandra i buren har det alltid lämnat ett sug efter att se dem göra det igen.

Tanken var att Moreno skulle möta Figueiredo om titeln i hans nästa framträdande men efter att mästaren dragit sig ur valde UFC att låta “The Assassin Baby” tävla om interimbältet mot Kara-France istället. Och nu när Moreno har plockat hem interimtiteln är det återigen dags att boka in de två världsmästarna mot varandra.


HETAST JUST NU


Deiveson Figueiredo svarar Joe Rogan efter kritiken på UFC 277

UFC-kommentatorn Joe Rogan hamnade i blåsväder efter galan då han gjort kommentarer om att Figueiredo inte är den riktiga mästaren i flugviktsdivisionen. Nu har Figueiredo svarat på Rogans uttalande via MMA Fighting och han är öppen för att göra en vadslagning om att han kommer klara vikten inför hans nästa titelmatch.

– Jag kommer vara i arenan och gå in i buren och leta efter Joe Rogans kristallkula, sade Figueiredo backstage inför titelmatchen. Jag vill visa honom, kanske att vi kan göra en vadslagning.

– Jag kommer klara vikten och jag ska visa honom! Jag kommer berätta för honom hur detta kommer sluta, vad som faktiskt kommer hända när vi möts.

Hur reagerade du på Joe Rogans uttalande om Figueiredo?

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Deiveson FigueiredoSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara