UFC-mästaren betvivlar Max Holloways udda avslöjande: “Skitsnack!”

✔ Max Holloway kommer med överraskande uttalanden - om sina förberedelser

Fjäderviktsmästaren Alexander Volkanovski tror inte att det ligger mycket sanning bakom Max Holloways uttalanden om sina förberedelser inför deras kommande titelmatch.

Volkanovski och Holloway är inplanerade att under UFC 251 den 11 juli än en gång slåss om titeln. Inför deras returmöte har dock Holloway hävdat att han till större delen tränat via video.

 – Jag ville inte utsätta några av mina tränare för någon fara eller riskera att de blev arresterade, sade Holloway. Bestämmelserna om att stanna hemma på Hawaii var ganska allvarliga. Så mycket av min träning är exakt som denna, över Zoom (via video).

Under intervjun med ESPN så sade även Holloway att han knappt sparrats någonting, en stor skillnad från hans tidigare träningsläger. Enligt Blessed så har han spenderat väldigt lite tid med sitt vanliga team.

 – Vi körde Zoom-klasser och första gången som jag såg mina tränare var på flygplatsen i Las Vegas, innan vi kom hit.Relaterat: 


Volkanovski om Max Holloways uttalanden: “Skitsnack”

Holloways uttalanden kommer som en överraskning för många. Bland annat fans som frågar sig om “Blessed” verkligen är förbered för en av karriärens viktigaste matcher.

Volkanovski själv ställer sig dock kritisk till Holloways uttalanden.

 – Ärligt talat så tror jag inte på det. Det är bara skitsnack. Han kanske säger så för att dölja saker, men jag vill inte anklaga honom för något…

Volkanovski har själv behövt att ansöka om undantag från regeringen för att kunna träna normalt under karantänen. Oavsett vilket så kommer Volkanovski att ha siktet på att avsluta Holloway och cementera sin position som UFCs fjäderviktsmästare.

 – Det var mycket som behövdes få till från regeringen. Igen, jag anklagar inte honom för något, men jag tror inte han inte tränat. Oavsett vilket så förbereder jag mig för en Max Holloway som är fullt förberedd.

 

 

Tror du på Holloways uttalanden?

 

Kategorier
Alexander VolkanovskiMax HollowaySenaste NyttUFC 251

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara